Vulpița a reușit să împartă telespectatorii postului Antena 1, în două, o tabără a celor care o vor plecată acasă și care cer ca realizatorii show-ului Acces direct să pună punct serialului, o alta a susținătorilor care o simpatizează și sunt de părere că emisiunea trebuie să meargă mai departe. Printre simpatizanți sunt cei care se recunosc în protagonistași principală, ori în soțul acesteia, Viorel, și cred că aceștia merită o șansă ca să iasă din anonimat.

De când a venit în București și a pășit în studiourile de televiziune, Vulpița a cunoscut mai multe transformări de imagine, ajungând să semene din ce în ce mai mult cu o divă de Obor și din ce în ce mai puțin cu fata simplă de la Blăgești, căsătorită cu Viorel.

În vreme ce unii o admiră, pentru reușită și schimbare, alții cred că este victima bătăii de joc a realizatorilor și scenariștilor TV care o pun în tot felul de situații penibile. Aceștia cred că singurul scop pentru care Vulpița este adusă la TV, seară de seară este audiența.

Astfel, pentru videoclipul piesei „Om bogat sau om sărac”, lansat alături de Viorel și de Rafaelo, Vulpița a fost machiată și îmbrăcată de profesioniștii din televiziune. Tânăra a apărut într-o rochie violet, țipătoare, machiată la ochi și în jurul buzelor în nuanțe stridente, de violet.

Imaginile postate pe Instagram nu a fost pe placul fanilor săi care i-au atras atenția în comentariile lor:

„Își bat ăștia joc de tine”; „Veronica, nu te mai lăsa așa transformată, ăștia fac așa pentru audiență”, „Tu erai fată frumoasă înainte, acum te-ai urâțit de tot”, sună comentariile postate de internauți la fotografiile care au apărut pe contul său, conform cancan.ro.

Au fost și comentarii apreciative, așa cum se întâmplă de obicei. Fanii Vulpiței i-au urat, în comentariile de pe Instagram, să se mențintă tot așa: „Veronica tine-o tot așa ai toată aprecierea mea, suflet frumos”; Foarte frumos ești îmbrăcată,Veronica”.

Vulpița, Viorel și Rafaelo au înregistrat un succes foarte mare când și-au lansat ultima melodie. Se pare că reflectoarele televiziunilor îi priesc lui Viorel, Rafaelo și Vulpiței, mai ales că Veronica Stegaru a învățat limba engleză.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Veronica vulpita (@veronica_vulpita.stegaru) on