Evenimentul Zilei > International > Donald Trump afirmă că „Twitter este plictisitor”. Vulpea când nu ajunge la struguri…
Donald Trump afirmă că „Twitter este plictisitor”. Vulpea când nu ajunge la struguri…

Donald Trump afirmă că „Twitter este plictisitor”. Vulpea când nu ajunge la struguri…

Pentru prima dată după plecarea de la Casa Albă, fostul preşedinte al SUA, Donald Trump, a oferit miercuri mai multe interviuri. El a fost solicitat de Fox News, Newsmax şi OAN, canale care îi sunt favorabile.

Vulpea când nu ajunge la struguri… Subiectul principal a fost moartea comentatorului politic de radio conservator Rush Limbaugh. Dar, fostul preşedinte a profitat de interviul pentru reţeaua de dreapta Newsmax pentru a declara că Twitter-ul este „plictisitor”.

Contul său a fost suspendat de această reţea după ce susţinătorii săi au luat cu asalt clădirea Capitoliului pe 6 ianuarie. Respectiva acţiune s-a soldat cu moartea a cinci persoane.

Twitter a suspendat pe 9 ianuarie a.c., permanent, contul lui Donald Trump invocând riscurile „incitării la violenţă” din partea preşedintelui american. La doar două zile după ce protestul susţinătorilor săi a degenerat în violenţe iar clădirea Capitoliului a fost luată cu asalt

Trump a declarat despre Joe Biden că este probabil „să fie dus cu capul”

Când a fost întrebat despre o revenire pe reţelele de socializare, Trump a spus că „negociază cu mai multe persoane”.

„Există, de asemenea, cealaltă opţiune.  Aceea de a-ţi construi propriul site, pentru că avem mai mulţi ca oricine altcineva astfel încât să poţi construi propriul tău site”, a adăugat Trump. El a făcut aluzie la numărul mare al susţinătorilor săi.

Totodată, Donald Trump l-a atacat pe preşedintele Joe Biden, despre care a spus că este posibil „să fie dus cu capul”.

Ce a spus fostul președinte despre o eventuală nouă candidatură

Fostul preşedinte nu a comentat dacă intenţionează să candideze din nou în 2024. Acest fapt rămâne probabil după ce a fost achitat într-un proces de destituire în Senat săptămâna trecută.

„Nu voi spune încă, dar avem un sprijin extraordinar”, a spus Trump. Acesta a fost răspunsul său atunci când a fost întrebat despre planurile sale pentru 2024, citând cifrele din sondajele de opinie, notează Agerpres.

„Sunt singurul care este acuzat, dar cifrele mele sunt în creştere”, a conchis Trump.

Donald Trump locuieşte la Mar-a-Lago în Florida după ce a părăsit Casa Albă în urmă cu aproape o lună.

Fostul preşedinte republican continuă să susţină că alegerile au fost furate.

Vulpea când nu ajunge la struguri…