Vulpea când nu ajunge la struguri… Subiectul principal a fost moartea comentatorului politic de radio conservator Rush Limbaugh. Dar, fostul preşedinte a profitat de interviul pentru reţeaua de dreapta Newsmax pentru a declara că Twitter-ul este „plictisitor”.

Contul său a fost suspendat de această reţea după ce susţinătorii săi au luat cu asalt clădirea Capitoliului pe 6 ianuarie. Respectiva acţiune s-a soldat cu moartea a cinci persoane.

Twitter a suspendat pe 9 ianuarie a.c., permanent, contul lui Donald Trump invocând riscurile „incitării la violenţă” din partea preşedintelui american. La doar două zile după ce protestul susţinătorilor săi a degenerat în violenţe iar clădirea Capitoliului a fost luată cu asalt

Trump a declarat despre Joe Biden că este probabil „să fie dus cu capul”

Când a fost întrebat despre o revenire pe reţelele de socializare, Trump a spus că „negociază cu mai multe persoane”.

„Există, de asemenea, cealaltă opţiune.  Aceea de a-ţi construi propriul site, pentru că avem mai mulţi ca oricine altcineva astfel încât să poţi construi propriul tău site”, a adăugat Trump. El a făcut aluzie la numărul mare al susţinătorilor săi.

Totodată, Donald Trump l-a atacat pe preşedintele Joe Biden, despre care a spus că este posibil „să fie dus cu capul”.

Ce a spus fostul președinte despre o eventuală nouă candidatură

Fostul preşedinte nu a comentat dacă intenţionează să candideze din nou în 2024. Acest fapt rămâne probabil după ce a fost achitat într-un proces de destituire în Senat săptămâna trecută.

„Nu voi spune încă, dar avem un sprijin extraordinar”, a spus Trump. Acesta a fost răspunsul său atunci când a fost întrebat despre planurile sale pentru 2024, citând cifrele din sondajele de opinie, notează Agerpres.

„Sunt singurul care este acuzat, dar cifrele mele sunt în creştere”, a conchis Trump.

Donald Trump locuieşte la Mar-a-Lago în Florida după ce a părăsit Casa Albă în urmă cu aproape o lună.

Fostul preşedinte republican continuă să susţină că alegerile au fost furate.

Vulpea când nu ajunge la struguri…