Evenimentul Zilei > Vremea > Vremea își revine treptat. Unde se mai anunță ploi. Prognoza meteo, 23 iulie
Vremea își revine treptat. Unde se mai anunță ploi. Prognoza meteo, 23 iulie

Vremea își revine treptat. Unde se mai anunță ploi. Prognoza meteo, 23 iulie

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 23 iulie. Vremea va fi, în general, frumoasă, însă nu scăpăm în totalitate de ploi.

Prognoza meteo pentru vineri, 23 iulie, arată temperaturi normale, specifice lunii iulie. În general, vremea va fi frumoasă.

Cerul va fi variabil. În a doua parte a zilei se vor semnala înnorări temporare. Se vor semnala ploi de scurtă durată, posibil însoțite de descărcări electrice, local, în zonele de munte și izolat, în restul României.

Rafalele de vânt vor fi slabe și/sau moderate. Pe litoral vor înregistra ușoare intensificări.

Temperaturile minime vor fi cuprinse între 9 grade, în depresiuni și 20 de grade, în partea de nord a litoralului. Valorile termice maxime se vor încadra între 23 și 32 de grade, iar cele mai ridicate valori se vor raporta în sudul Olteniei.

Presiunea atmosferică va fi asemănătoare celei din ziua anterioară – de regim slab anticiclonic, cu valori mai joase în alte regiuni urmând a fi în sud-est şi în sud.

Temperaturi normale în București

În Capitală, vremea va fi frumoasă, iar temperaturile normale. Prognoza meteo arată cer variabil cu înnorări temporare după-masă și spre seară. Rafalele de vânt vor fi slabe și/sau moderate.

Temperatura maximă va fi de aproximativ 30 de grade. Valorile termice minime se vor situa în jurul valorii de 17 grade. Presiunea atmosferică va fi aproape staționară, potrivit ANM, cu o valoare mai mică decât cea normală.

Prognoza meteo la munte 

În zonele de munte, vremea va fi, în general, frumoasă. Cerul va fi variabil și va prezenta înnorări pentru perioade scurte de timp, care se vor manifesta cu precădere în a doua parte a zilei și seara.

Ploile vor fi de scurtă durată și vor fi, posibil, însoțite de descărcări electrice. Rafalele de vânt vor fi slabe și/sau moderate. Aceste fenomene se vor remarca în special în Carpații Meridionali.

Valorile termice vor crește ușor față de cele raportate în zilele anterioare.

Cum va fi vremea la mare

Pe litoral, vremea va fi frumoasă, în general, și relativ normală din punct de vedere termic.

Cerul va fi variabil, în mare parte a zilei senin. Rafalele de vânt vor fi slabe și/sau moderate. Se pot raporta intensificări, însă acestea se vor manifesta doar pe perioade scurte de timp.

Temperaturile minime se vor situa între 17 și 20 de grade. Valorile termice maxime vor fi cuprinse între 25 și 28 de grade. Temperatura apei mării va avea valori de aproximativ 27 de grade.

Publicat in categoriile: Vremea
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: