Contre mari  între First Lady, Melania Trump şi foarte puternica directoare a revistei Vogue, Anna Wintour

Este o bătălie pentru coperta prestigioasei reviste de modă unde Melania n-a mai apărut de când soţul său, Donald Trump, a fost ales preşedinte, dar nici măcar în timpul campaniei electorale. Un trend care este opusul celei ce a precedat-o deoarece Michelle Obama a fost imortalizată de multe ori în cei 8 ani ai săi la Casa Albă. Şi acelaşi lucru e valabil şi pentru ex secretarul de Stat, Hillary Clinton.

Într-un interviu pentru CNN, directoarea lui Vogue răspunde la o serie de întrebări despre influenţa politică a magazinului său. Şi, fără s-o nominalizeze pe Melania, afirmă: ''E necesar să susţinem ceva în care se crede şi e nevoie să ne asumăm o poziţie. Femeile cărora le schiţăm un profil în revista-magazin sunt acelea pe care le susţinem, acelea pe care le considerăm lideri. Mai ales după înfrângerea secretarului de Stat, Hilary Clinton, în 2016, considerăm că femeile trebuie să aibă o poziţie de leadreship şi pe acelea intenţionăm să le susţinem'', spune Anna Wintour, citând pe Michelle Obama şi pe senatoarea democrată candidată la Casa Albă, Kamala Harris. ''Sunt femei pe care le considerăm a fi reprezentative, în stare să inspire alte femei dintr-o perspectivă globală''.

Replica  Melaniei Trump a venit imediat prin vocea purtătoarei de cuvânt Stephanie Grisham

Amintim că Melania a cucerit prestigioasa coperta în 2005, când s-a căsătorit cu Trump. În replică la cele afirmate de directoarea revistei, purtătoarea de cuvânt a Melaniei a spus:  ''Să fie pe coperta Vogue n-o caracterizează pe Melania Trump, ea a fost deja pe copertă acum ceva timp. Rolul său de First Lady şi tot ceea ce face sunt mult mai importante decât o biată copertă de revistă'', dă sec replica Stephanie Grisham.

''Atitudinea aceasta este doar o dovadă a modului de cât de părtinitoare este industria revistelor de modă şi arată cât de nesigură este Anna Wintour. Din nefericire, Melania Trump este obişnuită cu acest tip de comportament", a concluzionat Stephanie Grisham.