Evenimentul Zilei > Actualitate > VOCEA ROMÂNIEI! Află cine e fata care a stârnit cele mai multe CONTROVERSE în echipa lui TUDOR şi cine o susţine
VOCEA ROMÂNIEI! Află cine e fata care a stârnit cele mai multe CONTROVERSE în echipa lui TUDOR şi cine o susţine

VOCEA ROMÂNIEI! Află cine e fata care a stârnit cele mai multe CONTROVERSE în echipa lui TUDOR şi cine o susţine

E susţinută şi de un compozitor important

Cei mai buni sunt aleşi astăzi la Vocea României, în cel de-al treilea show live al acestui sezon. Concurenții care au reușit să impresioneze în primele două ediții live vor urca pe scenă pentru a convinge încă o dată publicul și antrenorii că merită să rămână în competiție și să ajungă în etapa duelurilor încrucișate.

Invitatul special al celui de-al treilea show live este fosta concurentă Vocea României, Feli, care va cânta cea mai nouă piesă a sa, Creioane colorate. “Când am auzit că mă voi reîntoarce pe scena de la Vocea României, m-am bucurat foarte tare! Am retrăit într-o fracțiune de secundă toate momentele faine la care am luat parte în rol de concurentă. Abia aștept să vă cânt cel mai nou single al meu, Creioane colorate, și, totodată, cea mai de suflet piesă pentru mine, o piesă pe care am scris-o din toată inima, atât pentru mine, cât și pentru copilul interior al fiecăruia din noi.”, a spus Feli despre invitația de la Vocea României.

Utilizatorii ce au descărcat aplicaţia PRO TV din App Store și Google Playle pot da calificative concurenților pe întreaga durată a show-ului, iar rezultatele vor fi afișate în timp real pe ecran. Aceștia vor acumula astfel puncte în aplicație pentru a câștiga marele premiu, un super smartphone.

tincuta

Bannere cu Tincuţa

Chiar dacă are doar 16 ani, iar imperfecţiunile vocii sunt  sesizabile, din echipa Tudor a fost votată de public să meargă mai departe: Tincuta Fernea. Concurenta din Satu Mare care a cântat în semifinală "Listen", de la Beyonce, are de partea ei un întreg oraş şi, după cu au povestit fanii, în oraş au fost afişate bannere de susţinere. "Nu merita, din pacate votul nu s-a facut pt voce, a votat o un oras intreg. Satu Mare e plin de bannere de sustinere. Pacat, pacat, pacat. Are voce buna, dar nu mai buna decat celelalte concurente", a scris un telespectator pe Facebook.

Alegerea nu fost pe placul multor telespectatori şi nici lui Tudor nu i s-a părut cea mai bună. Mai mult, el a comentat acest aspect în emisiune ceea ce i-a adus reproşuri din partea susţinătorilor Tincuţei. "Niciun antrenor nu desființează propriul elev în direct. Publicul a ales-o, acceptă și spune-i în particular unde a greșit și ce e de făcut".

Printre cei care spun că Tincuţa este o voce de finală la Vocea României se numără şi compozitorul Mihai Alexandru. "Tincuta merita sa mearga mai departe, are ceva ce nu au ceilalti, la doar 16 ani", spune acesta.

Vocea Romaniei – sezonul 5: Tincuta Fernea – Listen pe vocearomaniei.protv.ro

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: