Evenimentul Zilei > Actualitate > Vloggerul care a instigat la violarea minorelor, reținut de Poliție. Apucăturile bolnave i-au adus sfârșitul
Vloggerul care a instigat la violarea minorelor, reținut de Poliție. Apucăturile bolnave i-au adus sfârșitul

Vloggerul care a instigat la violarea minorelor, reținut de Poliție. Apucăturile bolnave i-au adus sfârșitul

Celebrul vlogger Alexandru Bălan, poreclit „Colo” pe rețelele de socializare, are mari probleme cu legea după ce a făcut o serie de declarații șocante.

Alexandru Bălan, vloggerul cunoscut pe YouTube sub numele Colo, a fost reținut marți seară de polițiștii de la Secția 9 din Capitală, după ce l-au audiat câteva ore, potrivit surselor Digi24. El este acuzat de instigare la violență asupra minorilor.

„Colo” a fost reținut pentru 24 de ore în dosarul în care este cercetat pentru că ar fi instigat la violență împotriva minorelor, inclusiv la violarea acestora, după ce a povestit o experiență personală pe care a avut-o cu o fată de 16 ani.

Mai exact, Colo a spus  că i se pare foarte normal ca el să întrețină relații sexuale cu o copilă de 15 ani. Prin confesiunile sale, într-un fel sau altul, el îi învață pe copiii care îl urmăresc să facă aceleași lucruri.

Din acest motiv, nu este exclus ca oamenii legii sa decidă acum începerea urmăririi penale a lui Alexandru Bălan, supranumit Colo.

„Eu dacă nu eram în nicio relație cu nimeni, vă spun sincer, cât de sincer posibil, f***** toate copilele de 15, de 16 ani, credeți-mă pe cuvânt. (…) La modul cu picioare-n gură, s-o scuipi în gură, să-i zici “Oh! Cine-i tăticul tău”, să-i dai cu palme, s-o ţii cu capul de pereţi, să-i pui aşa piciorul pe faţă (…)Adică, credeţi-mă, că astea nu trebuie iertate“, sunt declarațiile lui Alexandru Bălan Colo care au creat atâta tevatură.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: