Actorul, vizibil oboist, a urcat pe scenă şi le-a adresat colegilor săi mulțumiri pentru acest omagiu special.

„Simt că sfârşitul îmi e aproape, de aceea nu vreau să ratez aniversarea teatrului, un eveniment de o asemenea anvergură.

Iubesc acest teatru şi am fost ani de zile pe scena lui. Mă bucur că aici joacă şi fiica mea. Când am debutat a fost angajat şi un pompier, care la o primă repetiţie s-a urcat pe scenă şi i-a luat ţigara din gură unui coleg. A fost imediat dat afară că a îndrăznit aşa ceva. Mă bucur că am jucat ani de zile în piese importante pe scena teatrului şi că nu am fost uitat”, a povestit Găitan pentru Click!.

În semn de recunoștiință, marele actor a primit pe scenă o carte cu fotografii de arhivă din toată cariera lui. După eveniment a sărbătorit în culise alături de George Mihăiţă, directorul teatrului, Marcel Iureş, Anca Pandrea, Lamia Beligan, Gheorghe Visu, Felicia Filip, Mihai Bendeac şi ceilalţi actori.

Artistul a reușit să se lupte cu boala cumpltă cu ajutorul familiei, a unui regim strict, dar și al medicilor. Din păcate, în prezent, actorul se confruntă cu grave probleme financiare. Astfel, pentru a supraviețui, acesta este nevoit să urce în continuare pe scenă. Din salariul mic pe care îl are, Vladimir Găitan nu își poate cumpără medicamentele.

„A fost și în depresie, însă a trecut peste cu ajutorul familiei. Nu este deloc ușor, pentru el este important să își cumpere medicamentele”, ne-a declarat un apropiat al actorului.

 

Te-ar putea interesa și: