Evenimentul Zilei > Politica > Vlad Voiculescu dă din nou lovitura. Nu a uitat să se victimizeze: „Probabil își vor aduce aminte să dea vina pe mine”
Vlad Voiculescu dă din nou lovitura. Nu a uitat să se victimizeze: „Probabil își vor aduce aminte să dea vina pe mine”

Vlad Voiculescu dă din nou lovitura. Nu a uitat să se victimizeze: „Probabil își vor aduce aminte să dea vina pe mine”

Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu critică atitudinea „formatorilor de opinie”, care nu au găsit până la acest moment vinovații pentru situațiile de la Spitalul Mobil Leţcani, unde mai mulți pacienți au trebuit să fie mutați la alte unități sanitare din cauza lipsei căldurii, şi de la Spitalul Ploiești, unde în urma unui incendiu două persoane și-au pierdut viața. „Probabil că în câteva minute/ore își vor aduce aminte să dea vina pe mine sau pe Ioana Mihăilă”, s-a exprimat, într-o notă de victimizare, Vlad Voiculescu.

Operațiunea de victimizare a fostului ministru al Sănătății nu are sfârșit. Vlad Voiculescu a vrut să facă reforme, însă toți i-au stat, probabil, împotrivă. Nereușind să iasă din logica de partid, useristul acuză „formatorii de opinie” că livrează românilor o „realitate deformată”, ca urmare a unui acord făcut în spatele ușilor închise.

Vlad Voiculescu se simte victimă: „Niciun breaking news ore întregi”

Din spatele butoanelor unui dispozitiv mobil, Vlad Voiculescu comentează două dintre cele mai recente tragedii care au avut loc în spitalele din România. Este vorba despre situația de la Spitalul Mobil Lețcani, din județul Iași, unde pacienții infectați cu coronavirus au fost transferați la alte instituții medicale ca urmare a lipsei serviciilor de termoficare, și despre incendiul de la Spitalul de Boli Infecţioase Ploieşti, în urma căruia doi oameni au murit.

„Știrea 1. Majoritatea pacienților din spitalul modular de la Lețcani (PSD) au fost evacuați miercuri seara ca să nu înghețe de frig. Dintr-un „spital modular” pe care s-au cheltuit sume imense. Știrea asta am surprins-o relatată așa, ca buletinul meteo: sec, fără analize suplimentare.

Am văzut-o pe un post de televiziune aseară pe o muzică neutră, câteva secunde, ilustrată cu o ambulanță care mergea în noapte pe stradă. Nicio Șoșoacă să-și rupă cămașa în fața „spitalului”, niciun breaking news ore întregi pe toate televiziunile.

În contrast, poate vă mai amintiți scandalul evacuării din timpul nopții în mandatul meu, când managerul spitalului Foișor a amânat transferul până la lăsarea întunericului și la venirea echipelor Antenei.

„Probabil își vor aduce aminte să dea vina pe mine”

Știrea 2. Incendiu la un spital suport COVID din Ploieşti (PNL). Cel puţin două persoane decedate. Pacienţii transferaţi în miez de noapte către alte unităţi medicale.

De data aceasta, știrea apare des, dar până la ora asta niciun vinovat din rândul politicienilor. Probabil că în câteva minute / ore își vor aduce aminte să dea vina pe mine sau pe Ioana Mihăilă.

Peste 30 de zile, mandatul actualului ministru interimar al sănătății va fi avut aceeași durată cu ultimul meu mandat.

Oamenilor li se va servi în continuare o realitate deformată de formatorii de opinie în timp ce alți oameni vor muri și țara va fi furată. Pe muzică neutră, pentru că dirijorii a 90% din presa noastră și-au dat mâna peste țară.”, a scris Vlad Voiculescu într-o postare de pe pagina sa de Facebook.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: