Evenimentul Zilei > EVZ Play > Virusul merge la şcoală, dar nu la UNTOLD!
VIDEO

Virusul merge la şcoală, dar nu la UNTOLD!

Trăim în lumea românească a paradoxurilor: în vreme ce pentru copiii care merg la şcoală sunt impuse reguli dure privind distanţarea socială, controlul simptomelor infectării cu COVID, purtarea măştii şi dezinfectarea mâinilor, pentru participanţii la festivaluri precum UNTOLD sau SAGA a fost suficientă prezentarea unui certificat de vaccinare sau a unui test antigen.

Şi asta în condiţiile în care se ştie că vaccinaţii se pot infecta în continuare cu SARS COV 2 şi pot transmite boala. În cele patru zile de festival, la UNTOLD au fost peste 265.000 de spectatori, fapt care a determinat-o pe una dintre doctoriţele de la Spitalul de Boli Infecţioase din Cluj să scrie pe Facebook mesajul „După UNTOLD, vă aşteptăm!”.

Tot paradoxală este şi lumea politică românească: premierul Cîţu şi europarlamentarul liberal Rareş Bogdan vorbesc despre o posibilă împăcare cu useriştii, dar asta după congresele celor două partide. Robert Turcescu, Dan Andronic, Rareş Bogdan şi Beatrice Mahler discută despre cele mai importante evenimente ale zilei într-un podcast cum altul nu-i, de la 12.00, live, pe Facebook la evz.ro şi pe canalul de YouTube Evz-Capital.

Publicat in categoriile: EVZ Play
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: