Evenimentul Zilei > Monden > Virgil Ianțu va reveni în televiziune! Anunțul făcut în urmă cu puțin timp
Virgil Ianțu va reveni în televiziune! Anunțul făcut în urmă cu puțin timp

Virgil Ianțu va reveni în televiziune! Anunțul făcut în urmă cu puțin timp

După o pauză de aproape trei ani, cunoscutul prezentator tv Virgil Ianțu revine pe ecrane. Vedeta a postat pe contul său de Facebook un mesaj în acest sens.

„În ultimii ani am fost întrebat de foarte mulți dintre voi de ce nu revin la TV sau când o voi face. Gândurile și vorbele voastre calde m-au pus la rându-mi pe gânduri…  Îmi doresc o revenire în televiziune, dar nu cu orice preț. Am crezut întotdeauna că publicul românesc merită emisiuni de calitate. Și mai cred că măcar unii dintre noi suntem obligați să îi oferim ceea ce merită. Așa că iată și vestea: a venit vremea să mă întorc. Îmi era dor și abia aștept să încep filmările!”, a scris Virgil pe pagina sa de Facebook.

Virgil Ianțu a debutat în televiziune în anul 2000, devenind unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de emisiuni de divertisment din România.

Virgil Ianțu a prezentat emisiuni precum "Vrei să fii miliardar?", "Copiii spun lucruri trăsnite" și "Te crezi mai deștept?". A fost membru al Corului Dr Camera Madrigal între 1990-1999 și membru al formației The Fifties, care l-a avut ca principal solist pe Ștefan Bănică Jr. 

Din 2013 și-a continuat cariera de cântăreț, cântând inițial piese de-a lui Nicu Alifantis, "Ce bine că ești", prin amabilitatea Universal Music România , sau alte coveruri din Cultura României.