Viorica Dăncilă și-a dat nota pentru guvernare. Ce capcană i-a întins un jurnalist

Viorica Dăncilă și-a dat nota pentru guvernare. Ce capcană i-a întins un jurnalist

Viorica Dăncilă a fost extrem de vocală în această campanie electorală. Pentru că Iohannis a refuzat dezbaterea față în față, premierul demis a organizat conferințe de presă în care a fost provocată cu fel de fel de întrebări. Pe lângă subiecte precum aria cercului și Teorema lui Pitagora, Dăncilă a fost pusă de un jurnalist să-și autoevalueze mandatul de la Palatul Victoria.

Pusă să-și dea o notă pentru mandatul de premier, Viorica Dăncilă și-a acordat nota 4, pe o scară de la 1 la 5.

„De la 1 la 5 - 4, pentru că întotdeauna este loc de mai bine. Nu pot să am aroganţa şi să spun că am avut o guvernare perfectă. Am avut o guvernare eficientă şi pentru acest motiv am spus 4, dar 5... Nu aş putea să spun că iau nota, că am luat nota maximă, pentru că eu cred că au mai fost lucruri care puteau fi făcute mai bine. Am spus 4 pentru că am lăsat în urmă lucruri bune pentru oameni, am făcut multe pentru oamenii cu aşteptări din partea Guvernului României. Am crescut nivelul de trai şi cred că acest lucru este apreciat de către români şi am văzut aprecierea aceasta de câte ori am mers în diferite locuri din ţară. Am ajutat comunităţile locale, indiferent de culoarea politică, pentru că eu cred că am fost un premier al tuturor românilor, cum o să fiu un preşedinte al tuturor românilor", a declarat Viorica Dăncilă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Capcană pentru Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă a fost provocată să-și acorde o notă de la 1 la 5, aspect care a nemulțumit-o, din moment ce provocarea lansată ar putea avea efect de bumerang în presă.

„Dar mi-ar fi plăcut să spuneţi de această apreciere de la 1 la 10, pentru că ştiu că ştirea care va apărea va fi 'Viorica Dăncilă îşi dă nota 4', dar nu va apărea scara folosită", a declarat candidatul PSD la prezidenţiale joi, într-o conferinţă de presă la Parlament.