Rafaelo nu a mai putu suporta crizele de gelozie ale lui Viorel și l-a pus la punct, în direct, chiar în timpul emisiunii. Cei doi bărbați au început să se certe, după ce Viorel Stegaru a început cu geloziile, motivând că soția lui Veronica, alias „Vulpița” a filmat deja două videoclipuri cu manelistul.

Totul a pornit de la un videoclip în care Rafaelo apare alături de „Vulpița” și care a ajuns pe locul unu în trending. „Dacă nu era Vulpița cu prima piesă, eu cu a doua piesă și apoi iar Vulpița cu a treia piesă, nu știa nimeni de individul ăsta”, a izbucnit Viorel, atacându-l frontal pe manelist.

Acesta nu a stat mult pe gânduri și l-a făcut pe Viorel, ”ambalator”. „Băi, ambalatorule, cine te crezi? Nu iti permit să vorbesti asa, băi necunoscutule! Eu eram bine inainte sa vin aici, tu erai nimic”, a tunat Rafaelo, la adresa lui Viorel Stegaru.

De altfel, problemele din cuplul Vulpița – Viorel par să nu se mai termine, iar cei doi nu-și mai pot găsi liniștea și alinarea. Viorel a fost pus pe gânduri în ultimele zile după ce a primit o scrisoare adusă de un bărbat din regia emisiunii „Acces Direct” difuzată de Antena 1. Autorul îl anunță pe partenerul Vulpiței, că femeia ar avea o relație cu Rafaelo.

„Sunt cineva din platou. Nu vreau să se afle și vreau să vă spun că, Veronica, de când este cu Rafaelo. Veronica trăiește cu el. Vine la ei acasă, îl minte pe Viorel că face cântec cu el, dar de fapt ei trăiesc amândoi. Până și Viorel a observat că o duce cu mașina peste tot. Are bani mulți și de când trăiește cu Rafail, îl urăște pe Viorel”, este textul scrisorii, conform cancan.ro.

Rafaelo și-a dat seama că Vulpița are potențial muzical și a cooptat-o pe femeie în mai multe proiecte. Cei doi au scos melodia „Doi îndrăgostiți lulea”, dar și „Om bogat sau om sărac”.