Problemele din cuplul Vulpița – Viorel par să nu se mai termine, iar cei doi nu-și pot găsi liniștea. Viorel a fost pus pe gânduri în ultimele zile după ce a primit o scrisoare adusă de un bărbat din regia emisiunii „Acces Direct” difuzată de Antena 1. Autorul îl anunță pe partenerul Vulpiței că femeia ar avea o relație cu Rafaelo.

„Sunt cineva din platou. Nu vreau să se afle și vreau să vă spun că, Veronica, de când este cu Rafail.. Veronica trăiește cu el. Vine la ei acasă, îl minte pe Viorel că face cântec cu el, dar de fapt ei trăiesc amândoi. Până și Viorel a observat că o duce cu mașina peste tot. Are bani mulți și de când trăiește cu Rafail, îl urăște pe Viorel”, este textul scrisorii, conform cancan.ro.

Rafaelo și-a dat seama că Vulpița are potențial muzical și a cooptat-o pe femeie în mai multe proiecte. Cei doi au scos melodia „Doi îndrăgostiți lulea”, dar și „Om bogat sau om sărac”.


Vulpița și Viorel ajung în penal. Cine de la cine a furat

Marea păcăleală care a stat la baza succesului înregistrat de cuplul „Vulpița” – Viorel


Vulpița și Viorel s-au acuzat reciproc de infidelități. La un moment dat, bărbatul a spus că-și iubește consoarta și i-a făcut o emoționantă declarație de dragoste.

„Veronica, de astăzi înainte promit că te voi iubi și promit că eu m-am schimbat cu totul. Dacă tu consideri altceva, eu zic că o să regreți, dar eu zic să nu dai cu piciorul că altul mai bun nu o să mai găsești și eu te iubesc până la moarte. Am jurat odată niște jurăminte și astea o să se respecte până la moarte. Veronica vei fi soția mea de acum înainte și te iubesc foarte mult. Te rog să accepți acest mesaj”, spunea Viorel

Între timp, Vulpița a persiflat-o pe Emily Burghelea, asistenta care a demisionat de la emisiunea „Acces Direct”. Veronica Stegaru s-a filmat plângând fals în timp ce cânta melodia „Eroina”. Hop, hop, eroina meaaaa, mi-ai rănit sentimentele și acum am ajuns eu asistentă”, interpretează Vulpița.