Evenimentul Zilei > Opinii > Invitatii EVZ > Vine războiul (3). Al treilea război mondial? Sau, faza a treia a războiului mondial?
Vine războiul (3). Al treilea război mondial? Sau, faza a treia a războiului mondial?

Vine războiul (3). Al treilea război mondial? Sau, faza a treia a războiului mondial?

Evident, faza a treia, şi poate ultima, a unui vechi război mondial, din care, în secolul trecut, am avut primele două etape – 1914-1918 şi 1938-1945. (Voi reveni.)

Evident, faza a treia, şi poate ultima, a unui vechi război mondial, din care, în secolul trecut, am avut primele două etape – 1914-1918 şi 1938-1945. (Voi reveni.)

Care va începe ca o sumă de războaie civile, războaie cu migratorii musulmani şi cu falangele de extremă stânga, ambele surse ale terorii globalizate, războaie care vor cuprinde Europa, apoi tot Occidentul. Mai puţin Japonia. (Care are un număr infim de migratori musulmani şi „closed borders”). Exact ceea ce se întâmplă deja, la scară mai mare, sau mai mică, în nordul Africii, în Asia, în state majoritar islamice, sau cu o comunitate islamică semnificativă. (Iar semnificativă înseamnă, după cum arătam în Califatul Europei (1), cam 10 la sută din populaţia respectivei ţări.)

Pentru că vă îndemnam să vă informaţi şi să trageţi singuri concluzii, amân prezentarea concluziilor mele şi încep prin a vă furniza informaţii, date, linkuri, teoriile altora. Voi aduce în faţa voastră personaje, organizaţii şi instituţii semnificative în trasarea mersului actual al lumii, ideile, proiectele şi programele, pe care încearcă să le impună.

(O primă discuţie despre posibilitatea şi realitatea războiului civil şi despre forţele care se confruntă – islam, stânga şi identitari – am făcut în serialul Apocalipsa Europei, mai ales în episoadele: Război sau pace?; Femeile voastre, târfele noastre, viermilor!; Ne-au trădat, ne-au tranşat, ne-au vândut – cârdăşia elitelor occidentale cu islamul; De la internet la plutoane ale morţii- Rezistenţa europeană antiislamică; Aliaţii islamiştilor: radicalii şi teroriştii socialişti europeni, dar şi în celelalte episoade. În serialul de faţă voi merge mai departe.)

Războiul civil, o încercare de manipulare a extremei drepte? Sau o realitate terifiantă?

Voi prezenta în continuare o serie de opinii despre problema migratorilor. Cum, obiceiul progresiştilor „open borders” este de a califica drept rasistă, nazistă, fascistă, extremistă orice părere contrară idioţenilor aruncate de ei pe piaţă ca adevăruri absolute, şi pentru a face demersul cât mai clar şi mai greu de contestat, voi începe cu repezentanţi ai autorităţilor, oameni politici, responsabili militari sau ai serviciilor secrete. Rămâne de stabilit dacă aceste personaje sunt în acelaşi timp rasiste, naziste etc. şi ocupă, sau au ocupat, şi înaltele funcţii în statele respective. Chiar dacă cele mai multe opinii sunt, după cum e normal, recente, voi face un mic ocol pentru a vă arăta că conspiraţia „migraţiei masive” (Voi reveni.) nu este nouă, şi mă voi întoarce în timp.

Enoch Powell, membru în cabinetul fantomă al partidului conservator ca ministru al apărării, critica în 1968, într-un discurs ţinut în Bimingham şi cunoscut ca „Discursul râurilor de sânge”, politica de migraţie masivă a momentului afirmând că ţara suferă o transformare forţată de migraţia masivă pentru care nu există niciun moment similar în 1000 de ani de istorie a Angliei.

Trebuie că suntem nebuni, pur şi simplu nebuni, ca să permitem ca naţiune fluxul anual de 50.000 de dependenţi, care sunt, în cea mai mare parte, materialul pentru o viitoare creştere a populaţiei descendentă din migratori. Este ca şi cum am urmări o naţiune care îşi înalţă rugul funerar.…. Suntem atât de nesănătoşi încât permitem în prezent ca persoane necăsătorite să imigreze în scopul de a-şi fonda o familie cu miri şi mirese care nu s-au văzut niciodată.

În final, Powell a citat un vers din Eneida lui Virgiliu, vers care i-a atras oprobiul mediei guvernamentale şi a dus la închiderea dezbaterii privind imigraţia pentru mai multe decenii: Dacă privesc în viitor simt că mă acoperă o presimţire rea. Ca roman, văd râul Tibru plin de spuma sîngelui.

Ca urmare, politicianul este dat afară din guvernul fantomă, şi trecut la index, cu toate că sondajele aratau că peste 74 % dintre britanici susţin declaraţiile sale. Mai mult, pe fondul simpatiei pentru el, conservatorii câştigă alegerile în 1970 şi se instalează guvernul lui Edward Heath.

Dar să revenim la prezent.

Isabelle Sittner, avocat, coordonatoarea biroului de azil din districtul Dachau, spunea, într-un interviu din « Dachau Rundschau », că, departe de elita anunţată – ingineri, profesori, matematicieni, informaticieni, arhitecţi, medici etc., realitatea este că numeroşi refugiaţi sunt analfabeţi şi când primesc banii semnează cu o cruce. Rari sunt migratorii care cunosc engleza, franceza sau germana. … Ceea ce le lipseşte clandestinilor este educaţia şi informarea. Cei mai mulţi dintre ei sosesc aici cu aşteptări nerealiste şi întreabă: Când am să-mi primesc casa şi maşina?

Camera de comerţ din Munchen anunţa că 70 % dintre migratorii din Afganistan, Irak şi Siria, cărora li s-au oferit cursuri de ucenicie pentru meserii, nu ajung să le termine. Mai mult, mulţi dintre ei consideră că ucenicia este o sursă de umilinţă. Trebuie să facem eforturi considerabile pentru a convinge tinerii să înceapă prin ucenicie. Căci aceşti tineri se aşteaptă să câştige repede mulţi bani.

Serviciile de informaţii germane. Extrase dintr-un document confidenţial, publicat de „Die Welt” în 25 octombrie 2015, vorbesc despre neliniştea crescândă la nivelul responsabililor acestora şi ai departamentului de securitate privind consecinţele dramatice ale politicii „porţilor deschise” promovată de Angela Merkel: Integrarea a sute de mii de migratori ilegali va fi imposibilă din cauza numărului lor şi a existenţei deja în Germania a societăţilor musulmane paralele.Noi importăm extremismul islamic, antisemitismul arab, conflictele etnice ale altora şi o concepţie total diferită faţă de societatea şi legile noastre. Serviciile de securitate germane nu vor putea face faţă acestor probleme de securitate importate şi reacţiilor populaţiei germane.

Un înalt responsabil din domeniul securităţii a declarat, sub anonimat, pentru Die Welt: Afluxul important de migratori va conduce la instabilitatea ţării noastre. Permiţând această migrare în masă, vom produce extremişti. Societatea este pe cale să se radicalizeze, căci majoritatea nu vrea această migraţie, impusă cu forţa de elitele politice. În viitor, numeroşi germani vor abandona statul constituţional.

Generalul Odin Johannessen, şeful armatei norvegiene, a avertizat că statele europene trebuie să fie gata să se bată împotriva islamismului radical: Cred că trebuie să fim gata să ne batem atât cu cuvinte, acţiuni şi, dacă va fi necesar, cu arme, pentru a apăra ţările şi valorile pe care le avem în comun. … Europa nu mai poate spera să trăiască în pace şi securitate fără a-şi apăra interesele şi valorile. Generalul a insistat asupra necesităţii de a avea soldaţi bine instruiţi şi bine echipaţi: Nu puteţi câştiga războaiele fără a avea oameni în teren!

Generalul Anders Brännström, şeful armatei sudeze, într-un ordin intern ajuns şi în presă, a ordonat trupelor sale să fie pregătite pentru război. Mediul mondial în care trăim, pus în evidenţă de asemenea prin deciziile strategice luate de către politicieni, ne aduce la concluzia că putem fi în război în câţiva ani.

Generalul André Blattmann, şeful armatei elveţiene: Ameninţarea terorismului este la cel mai înalt nivel, războaiele hibride au loc în lumea întreagă; perspectivele economice sunt sumbre, iar fluxul migratorilor, rezultat din persoanele deplasate şi din refugiaţi, a luat dimensiuni neprevăzute.

Patrick Calvar director al DGSI (Direcţie Generală pentru Securitate Interioară – Franţa) a declarat în mai multe rânduri, în cadrul unor audieri parlamentare, în februarie, mai, iunie şi iulie 2016 că: Europa este în pericol. … Extremismul creşte pretutindeni…. Suntem în pragul unui război civil… Această confruntare cred că va avea loc.

Încă unul sau două atentate şi ea va întâmpla. Noi trebuie deci să anticipăm şi să blocăm toate aceste grupuri, care ar dori, într-un moment sau altul, să declanşeze confruntări intercomunitare.

Richard Dearlove, fost şef al serviciului britanic MI6: Dacă țările europene nu pot acționa împreună pentru a convinge o majoritate semnificativă a cetățenilor lor că se poate obține controlul asupra crizei migranților, atunci UE se va afla la mila unei ‘revolte populiste’, care deja dă semne. Totodată, fostul șef al MI6 a estimat că liberalizarea regimului de vize pentru cetățenii turci, stabilită în cadrul unui acord încheiat între Ankara și UE, este o chestiune „perversă, cum ar fi depozitarea de benzină lângă focul pe care noi încercăm să-l stingem”.

Erna Solberg, Prim-ministru al Norvegiei: În cazul că Suedia  se prăbuşeşte, Norvegia este gata să abandoneze Convenţia de la Geneva privind refugiaţii, să închidă graniţa cu armata, iar refugiaţii care vin dinspre Suedia să fie trimişi înapoi fără nicio posibilitate de a solicita azil. Ne pregătim pentru ce poate fi mai rău.

Israel Katz, ministrul transporturilor şi informaţiilor din Israel: Dacă, în Belgia, vor continua să mănânce ciocolata lor, să profite de viaţă, să se prezinte ca nişte mari liberali şi democraţi şi să nu ia în calcul că o parte a musulmanilor care sunt acolo organizează acte teroriste, atunci nu vor fi în stare să se bată cu aceştia. Katz le-a reproşat de asemenea „preşedintelui american” şi „conducătorilor europeni” că nu sunt gata „să spună că lupta este împotriva terorismului islamic”. „Atunci când nu îţi defineşti inamicul, nu poţi duce un război mondial” a adăugat ministrul.

Helmuth Kohl, fost cancelar al Germaniei: „Europa nu poate deveni o nouă casă pentru milioanele de indivizi din întreaga lume care au probleme urgente… Mulți migratori au o credință diferită de credințele iudeo-creștine, care fac parte din fundamentele ordinii noastre sociale și ale scării noastre de valori.

Vaclav Klaus, fost preşedinte al Cehiei: Europa se găseşte în cea mai serioasă criză de la război din cauza elitelor  UE care au adus milioane de migratori. Instituţiile postdemocratice ale UE sunt defecte, iar ideologia care le ghidează absurdă. Migratorii nu au venit aici ca forţă de muncă. Actuala politică a Germaniei şi a Bruxelului este o ameninţare mai mare pentru viitorul Europei decât migratorii înşişi.

Robert Fico, Prim ministru al Slovaciei: Islamul nu are ce căuta în Slovacia.

Multiculturalismul este o ficţiune. Dat fiind faptul că Slovacia este o ţară creştină, noi nu putem admite un flux de 300.000 – 400.000 de imigranţi musulmani, care vor dori să înceapă să construiască moschei peste tot şi vor încerca să schimbe natura, cultura şi valorile statului.

Elveţia. O ultimă informaţie a acestui episod vine din Elveţia şi poate fi citită pe graficul de mai jos.

Care ne spune că brusc, în luna mai a anului 2016, exportul de aur din Elveţia către SUA (care an de an a fost mai mic decât importul din SUA) este într-o singură lună mai mare decât cel pe mai mulţi ani. De exemplu, cam de 6 ori mai mare decât în 2015. Surse bine informate din mediile americane, care au afaceri în zonă, afirmă răspicat că motivul acestei mutări masive de aur este acela că: Vine războiul. Un război mare. În Europa.

Poate că acesta este motivul, poate nu. Dar, după cum se spune, dacă vrei să afli vinovaţii de sus, follow the money. Urmăreşte banii. Ceea ce vom face şi în alte episoade în care vom încerca împreună să descifrăm motivaţiile şi să aflăm vinovaţii acestei îngrozitoare perioade de întuneric, care a fost pregătită pentru omenire.

Va urma.