Și dacă asta nu este suficient în viața ta, Apple a instalat și noul software Covid-19,  care le va spune oamenilor dacă nu își freacă mâinile suficient de mult când le spală.

„Apple Watch vă poate detecta şi  avertiza cât timp petreceți cu spălarea mâinilor și vă poate învăța să vă spălaţi cât trebuie”, a spus un reporter de la CNBC. Funcția include un cronometru de spălare a mâinilor care cronometrează folosind senzori de mișcare și „ascultă sunetul apei pe mâinile oamenilor”.

Ce se ascunde în spatele ascultării când te speli pe mâini?

Se pare că unii nu sunt deloc îngrijorați de ceasul lor, în timp ce sunt asculţi când vorbesc despre afacerile lor zilnice sau despre alte lucruri intime, personale, ca doavadă că nu au omis să laude ideea.

„Detectarea spălării mâinilor cu Apple Watch este unul dintre acele lucruri care par atât de incredibil de nesemnificative, dar care pot fi atât de incredibil de utile și importante”, a arătat un expert.

Și ce altceva mai bun să avem în viaţă decât un ceas care te monitorizează atunci când faci duș și îți spune când ai uitat ochelarii. Spre ce ne îndreptăm?

PAGINA ANTERIOARA