Evenimentul Zilei > Monden > Viitorul soț al Ramonei Bădescu a avut mari probleme cu legea. De ce a stat miliardarul după gratii
Viitorul soț al Ramonei Bădescu a avut mari probleme cu legea. De ce a stat miliardarul după gratii

Viitorul soț al Ramonei Bădescu a avut mari probleme cu legea. De ce a stat miliardarul după gratii

Fabio Cali, viitorul soț al Ramonei Bădescu, a avut probleme cu legea, în urmă cu mai mulți ani și a fost trimis după gratii de autoritățile din Italia.

Viitorul soț al româncei Ramona Bădescu, Fabio Cali, a avut de-a lungul timpului mari probleme cu legea. El a fost trimis după gratii în urmă cu 15 ani, o experiență pe care nu o va putea uita vreodată.

Viitorul soț al Ramonei Bădescu a avut mari probleme cu legea din Italia

Omul de afaceri a suportat o condamnare primită din cauza infracțiunilor economice în care a fost implicat. Recent s-a aflat faptul că jumătatea Ramonei Bădescu a făcut pușcărie, conform siteului retetesivedete.ro.

Povestea a început în anul 2007 când, după ce a fost arestat de procurorii italieni, a fost trimis la penitenciarul Regina Coeli din Roma. A stat într-o celulă de doar opt metri pătrați alături de șapte persoane, fără grup sanitar individual și într-o mizerie de nedescris”, titrează sursa citată.

„Am trăit într-o celulă de 8 metri pătrați alături de alți 7 deținuți. Condițiile sanitare erau extrem de precare, toaletele erau plasate în zona de gătit. Fără posibilitatea de a face un duș în fiecare zi, nici măcar vara”, a afirmat Fabio Cali pentru publicația informazione.it.

Omul de afaceri a mai spus că nu a avut nici un fel de probleme cu ceilalți deținuți pe toată perioada arestului preventiv. Dar a rămas cu mari traume, în plus a suferit pagube imense. Fabio a mărturisit că a fost atât de greu în închisoare, că până și gardienilor le era milă de deținuți.

Ce relații a avut cu colegii de după gratii

„Au fost relații civilizate, chiar și gardienii erau destul de apropiați de deținuți. Pentru că sufereau și ei din cauza acelorași probleme pe care le aveau aceștia și nu aveau cum să-i ajute. Penitenciarul Regina Coeli, care este folosit de multe ori ca arest preventiv, „oferă” condiții extrem de grele.

Deținuții rămân în celule 22 de ore pe zi, nu există nici o activitate pentru ei iar celulele sunt supra-aglomerate. Am suferit pagube morale, atât eu cât și familia mea. Toate bunurile mele au fost sechestrate, ulterior le-am primit înapoi, a mai spus iubitul Ramonei Bădescu.

 

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: