Evenimentul Zilei > Monden > Momente de groază pentru Ramona Bădescu. Baronul italian a lăsat-o doar cu hainele de pe ea
Momente de groază pentru Ramona Bădescu. Baronul italian a lăsat-o doar cu hainele de pe ea

Momente de groază pentru Ramona Bădescu. Baronul italian a lăsat-o doar cu hainele de pe ea

Ramona Bădescu, la 50 de ani, este în mare formă. Fost model și om de televiziune, rămâne în continuare una dintre cele mai dorite românce din spațiul public. Ramona Bădescu și-a petrecut mulți ani în Italia, unde a frânt multe inimi. 

Baronul italian Di Fornaro este unul dintre bărbații din viața Ramonei Bădescu. Cei doi au fost și căsătoriți, timp de 7 ani. La un moment dat, relația devenise un calvar și astfel, românca a fost nevoită să pună punct.

Ramona Bădescu a vorbit deschis despre fostul mariaj, în care a fost supusă la jigniri și chiar la episoade de violență fizică.

„M-a lovit foarte mult, fără nicio justificare, fără niciun sens… Mi-a făcut foarte mult rău. Gratuit. A fost foarte rău, foarte rău, s-a comportat ca orice bărbat rău când se termină o relaţie…”, a dezvăluit Ramona Bădescu pentru Antena Stars.

Ramona Bădescu, lăsată doar cu hainele de pe ea

Din răzbunare, bărbatul i-a luat toate lucrurile de valoare. Practic, Ramona Bădescu a rămas cu o singură piesă vestimentară.

„Mi-a luat bijuteriile din seif, le-a luat de unul singur, haine, tot, mai aveam o singură rochie. Dar nu îmi pare rău, nu regret…”, a declarat Ramona Bădescu pentru sursa citată.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: