Evenimentul Zilei > Actualitate > VIDEO terifiant. Imagini apocaliptice. Lumea se cutremură: 51 de morți!
VIDEO terifiant. Imagini apocaliptice. Lumea se cutremură: 51 de morți!

VIDEO terifiant. Imagini apocaliptice. Lumea se cutremură: 51 de morți!

Un muson ce s-a abătut asupra Myanmarului din cauza unui ciclon care s-a format în Golful Bengal a lăsat în urmă un bilanț cutremurător, autoritățile anunțând până acum cel puțin 51 de morți. Așa cum puteți vedea și în clipul video de la sfârșitul articolului, imaginile filmate de la fața locului sunt cu adevărat cutremurătoare.

Mai multe zile de ploaie grea și vânturi puternice cauzate de un muson care s-a abătut asupra zonei de sud a statului Myanmar au provocat o alunecare de teren care a făcut ravagii în calea ei.

Cea mai afectată a fost localitatea Thae Pyar Kone, din statul Mon, acolo unde autoritățile au raportat că cel puţin 25 case, un mănăstire budistă, patru camioane și un autoturism au fost distruse de mișcarea de teren.

În urma nenorocirii, cel puțin 51 de persoane au fost deja declarate decedate, iar peste 40 de oameni au suferit răni serioase de pe urma fenomenului extrem. Căutările sunt în plină desfășurare, astfel că cifrele oferite nu reprezintă un total al victimelor înregistrate în urma acestui eveniment.

Conform unor date oferite de ONU, inundaţiile au împins autoritățile să decidă evacuarea a peste 80.000 de persoane, în special în regiunea Bago şi statele Mon şi Karen.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: