Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Secretul siluetei Corinei Chiriac. La 72 de ani artista are grijă la alimentația ei

VIDEO/ Secretul siluetei Corinei Chiriac. La 72 de ani artista are grijă la alimentația ei

După 50 de ani de muncă, la cei 72 de ani de viață, Corina Chiriac se bucură de liniște și odihnă în propria casă. Acceptă destul de rar invitațiile la evenimente sau pe la emisiuni TV, preferând să iasă în natură, să se bucure de flori și să se relaxeze.

Zilele trecute, fotoreporterii EVZ au întâlnit-o pe Corina Chiriac la balconul casei sale. Îmbrăcată cu haine de stat în casă și acoperită cu un capot confortabil, îndrăgita cântăreață a ieșit să se bucure de soare, dar și să mânânce struguri în aer liber.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/13

La cei 72 de ani, artista arată impecabil, dar mărturisește că face eforturi pentru a-și menține silueta. Dovadă că preferă să mănânce fructe la prânz, în locul unei mese copioase. În urmă cu 4 ani, Corina Chiriac a ținut un regim disociat, recomandat de nutriționist cu ajutorul căruia a slăbit 35 de kilograme. Artista a avut cinci mese pe zi, trei mese principale și două gustări între acestea. „Găteam seara și a doua zi plecam cu tot felul de castroane în care îmi puneam un copan de pui la grătar cu salată de varză albă, pește la grătar cu spanac opărit, legume înăbușite, cașcaval cu ardei gras și astfel, între două filmări sau drumuri, făceam pauză și mâncam. Întotdeauna aveam termosul cu ceai sau îmi cumăpăram apă plată”, a povestit artista imediat după ce a reușit să dea jos 35 de kilograme. Chiar și așa, îndrăgita artista privește cu nostalgie la perioada când avea o siluetă fără cusur și pe chip nu i se întrezărea niciun rid. Dovadă stă fotografia pe care o are ca husă la telefonul mobil, în care este înfățișată în cea mai bună perioadă a vieții ei.

Are om care o ajută la curățenie

Corina Chiria a petrecut minute bune în balcon, mânând struguri, dar și privind încontinuu spre stradă. Se pare că aceasta aștepta o vizită, însă nu vreo prietenă apropiată, ci pe domnul care o mai ajută la treburile casnice.

Imediat de cum l-a zărit pe aleea din fața casei, i-a deschis ușa cu ajutorul telecomenzii și l-a așteptat în casă. Cei doi au făcut schimb de locuri la balcon, însă domnul cu pricina nu pentru a continua să mănânce struguri și a se bucura de soare, ci pentru a scutura tot felul de covorașe pe care Corina Chiriac le are prin casă.