Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO. La 80 de ani, Gheorghe Zamfir se bazează pe ajutorul tinerei sale soții. ”Mi-a fost trimisă de Dumnezeu”

VIDEO. La 80 de ani, Gheorghe Zamfir se bazează pe ajutorul tinerei sale soții. ”Mi-a fost trimisă de Dumnezeu”

După un mariaj de 16 ani cu franțuzoaica Marie Noelle, celebrul naist Gheorghe Zamfir și-a refăcut viașa alături de cântăreața de muzică populară, Nicoleta Beca, cu 44 de ani mai tânără decât el. Maestrul o consideră nu doar un sprijin, ci îngerul lui păzitor.

Gheorghe Zamfir se declară un bărbat împlinit și fericit, iar asta datorită soției sale, Nicoleta. „Dacă nu ar fi fost ea, eu nu ajungeam azi la 80 de ani. Ea este o misionară altături de Gheorghe Zamfir. Ea a fost trimisă de Dumnezeu pentru mine. Să mă oblojească, să aibă grijă de mine. E un înger”, spune artistul despre cea care îi este alături de mai bine de 13 ani.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/6

Femeia de lângă el nu doar că-in conferă liniște sufletească, dar alături de ea poate să-și vadă în continuare de carieră și să participe la evenimentele unde este invitat. Zilele trecute fotoreporterii EVZ l-au întâlnit pe Gheorghe Zamfir la Mall, alături de Nicoleta Zamfir. Vizibil slăbit, însă destul de în putere pentru vârsta pe care o are, artistul se sprijinea la propriu pe soția lui. Acest lucru nu îl împiedica totuși să fie în continuare un gentleman și să pună în practică codul bunelor maniere. Astfel că, în momentul în care trebuiau să urce pe scările rulante ale centrului comercial, Gheorghe Zamfir a făcut un pas în spate și a invitat-o pe partenera lui de viață să o ia înainte.

O vârstă rotundă, 80, doar un număr. Unii ar spune că e mult, poate, dar dragostea de neamul meu și de muzica acestuia nu are vârstă. Dumnezeu mi-a dat un țel și un drum și slavă Lui am reușit, cu umilul meu talent și o imensă cantitate de muncă și dăruire totală, să-i împlinesc vrerea! Sper să mi se mai îngăduie să vă împărtășesc din toate darurile și harurile mele și pentru asta doar să mă iubiți. Eu vă iubesc imens! Vă mulțumesc pentru bucuria de a-mi fi alături, de-o viață”, a scris Gheorghe Zamfir în ziua în care a împlinit 80 de ani.

Ține în continuare la etichetă

Pentru că locuiesc în comuna Cobia, la 10 km de Găiești, localitatea natală a naistului, cei doi vin în București atunci când au de făcut anumite cumpărături sau pentru a-și reîmprospăta garderoba. Asta s-a întâmplat și zilele trecute când Gheorghe Zamfir a cerut ajutorul Adinei Buzatu, cu care colaborează de ani buni pentru a-l ajuta să se îmbrace la întâlnirea cu ambasadorul Republicii Coreea din România.

„Dragilor, împreună cu soția mea, am dat curs invitației Excelenței Sale, Domnul Ambasarod al Republicii Coreea din România, cu ocazia Zilei Naționale a frumoasei sale țări. Mi-a făcut o mare plăcere să împărtățim momente muzicale și să schimbăm detalii culturale, mai ales că eu am pregătit cu succes, timp de câțiva ani, doi studenți din Coreea. Mulțumesc Excelenței Sale Domnului Ambasador pentru invitație și pentru timpul petrecu împreună și țin să-l asigur de parteneriatul pe care l-am promis pentru schimburile culturale internaționale în domeniul Naiului. Va fi mereu o plăcere să ne redevedem”, a povestit Gheorghe Zamfir imediat după întâlnire.

 

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: