Gheorghe Zamfir, în lacrimi la 80 de ani. Ce l-a făcut să izbucnească în plâns

Gheorghe Zamfir, în lacrimi la 80 de ani. Ce l-a făcut să izbucnească în plâns

Maestrul Gheorghe Zamfir a împlinit 80 de ani. Plin de emoţie a vorbit despre viaţa sa, a râs şi a plâns atunci când a fost întrebat de cine îi este cel mai dor.

Marele artist Gheorghe Zamfir a împlinit vârsta de 80 de ani. Ziua lui a petrecut-o în lumina reflectoarelor unde a mărturisit că „Dragostea de neamul meu și de muzica acestuia nu are vârstă”, a declarat artistul extrem de emoţionat. Gheorghe Zamfir a fost invitatul lui Dan Negru la emisiunea „Legendele” unde a vorbit despre copilăria sa şi despre năzdrăvăniile pe care le făcea ca orice copil. Gheorghe Zamfir, unul dintre cei mai apreciați compozitori și naiști ai României, a venit la emisiunea lui Dan Negru pentru a-și spune povestea vieţii sale și de a depăna amintiri din copilărie. Cu un album plin de poze legendare în față, muzicianul a trăit emoții puternice și a lăcrimat în timpul interviului. Întrebările prezentatorului l-au dus cu gândul la copilărie și cele mai frumoase momente ale vieții sale, iar Ghoerghe Zamfir s-a lăsat sufocat de lacrimi.

De cine îi este cel mai dor

„De ce vă este cel mai dor din copilărie?”, l-a întrebat Dan Negru, iar artistul copleșit a răspuns: de capre...şi a început să plângă amintindu-și de copilăria sa. „De capre şi de prostioarele pe care le făceam printre care la furat de pepeni prin grădinile vecinilor”, a mai povestit artistul extrem de emoţionat. Gheorghe Zamfir, despre vârsta sa: „Am o vârstă rotundă, 80, doar un număr! Unii ar spune că e mult, poate, dar dragostea de neamul meu și de muzica acestuia nu are vârstă! Dumnezeu mi-a dat un țel și un drum și, slavă Lui, am reușit, cu umilul meu talent și o imensă cantitate de muncă și dăruire totală, să-i împlinesc vrerea! Sper să mi se mai îngăduie să vă împărtășesc din toate darurile și harurile mele și pentru asta doar să mă iubiți! Eu vă iubesc imens! Vă mulțumesc pentru bucuria de a-mi fi alături, de o viață!” a mărturisit artistul plin de modestie chiar de ziua sa.