Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO EXCLUSIV. Ilie Năstase îi duce buchete imense de flori soției sale pentru a o împăca. Nu mai vrea încă un divorț în palmares
VIDEO

VIDEO EXCLUSIV. Ilie Năstase îi duce buchete imense de flori soției sale pentru a o împăca. Nu mai vrea încă un divorț în palmares

În urmă cu șase luni, Ioana Năstase îl acuza pe fostul mare tenismen Ilie Năstase că ar fi bătut-o într-un local din București și că este decisă să-l părăsească. Între timp, lucrurile s-au mai calmat între ei, iar acum fostul sportiv se arată dispus să facă orice pentru a o recâștiga pe femeia cu care s-a însurat acum doi ani.

Însurat a cincea oară, Ilie Năstase pare că nu mai vrea să treacă într-un divorț în palmares așa că face periodic gesturi de dragoste pentru încă soția lui, Ioana. Zilele trecute, fotoreporterii EVZ l-au întâlnit pe Ilie Năstase în apropierea unei florării celebre din cartierul Dorobanți. Pesemne un client fidel, fostul mare tenismen nu a stat prea mult pe gânduri, ci a mers la țintă. I-a cerut florăresei să-i pregătească un buchet imens de trandafiri albi.

Atât de mare era buchetul încât Ilie a avut nevoie de ajutorul unei angajate pentru a-l putea transporta în siguranță până la un taxi. Ținând cont că pentru acel buchet imens de trandafiri a cumpărat și o vază adecvată ne facem să credem că în casa Ioanei sunt tot felul de buchete încât femeia nu mai are unde să le mai depoziteze.

Se pare că gesturile romantice ale lui Ilie Năstase dau rezultate căci, de curând Ioana a mărturisit că s-a răzgândit în privința divorțului și că l-a iertat pe Ilie pentru episodul violent petrecut în urmă cu șase luni. „Sâmbătă am fost la o mănăstire dragă sufletului meu și de acolo a plecat totul. A plecat din interiorul meu această decizie. Ilie are mare nevoie de mine. Probabil că-mi voi retrage cererea de divorț. În aceste șase luni noi ne-am petrecut mai tot timpul împreună. O să mă întâlnesc cu avocata mea și o să-mi retrag cererea de divorț”, a declarat Ioana Năstase, la Antena Stars.

Astfel că, în loc să se întâlnească la tribunal, pe 24 iunie, așa cum era stabilil termenul de divorț, cei doi vor pleca împreună la Paris, la celebrul concurs de tenis Roland Garros. La cei 75 de ani, pe care îi va împlini luna viitoare, Ilie Năstase pare că nu și-a ieșit din mână și reușește în continuare să ajungă la inima femeilor din viața lui, indiferent de greșelile pe care le mai face.