Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO. Daniel Pavel, despre secretele din spatele show-ului „Survivor România”. Ce nu s-a văzut la televizor

VIDEO. Daniel Pavel, despre secretele din spatele show-ului „Survivor România”. Ce nu s-a văzut la televizor

Proaspăt reîntors din Republica Dominicană după terminarea celui de-al doilea sezon al reality show-ului „Survivor România”, Daniel Pavel a venit în studioul EVZ pentru a ne împărtăși „la cald” despre experiența vieții lui. Deși nu a avut același tratament ca cei 41 de concurenți, „domnul Dan”, așa cum îl apelau în emisiune, ne-a declarat că acest proiect a fost cel mai greu, dar și cel mai intens din toată cariera lui.

Profitând de prezența lui Daniel Pavel în studioul EVZ nu am putut să nu încercăm să aflăm răspunsurile la cele mai dese întrebări: unde se spală concurenți? oare mănâncă doar dacă primesc recompensă? sunt păziți nonstop? Extrem de sincer, „domnul Dan” a încercat să puncteze fiecare aspect.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/15

„Show-ul e real, competiția e reală, e aprigă, e 100% pe bune. Dacă pierdeau nu mâncau, dacă nu mâncau perfomanțele lor erau viciate la un moment dat și noi ceream de la ei, performanțele unor atleți de top. Pentru mine 41 au fost toți favoriții mei. Pentru fiecare dintre ei aveam o mică vorbă, într-un anumit moment, și de fiecare dată încercam să fiu alături de el, nu prea mult, nu prea puțin”, a povestit Daniel Pavel pentru EVZ.

Paza intervine doar în cazuri majore

Un alt lucru despre care nu se știe, doar se vehicula, este acela că cele două tabere, ale „Faimoșilor” și „Războinicilor” sunt delimitate de niște garduri înalte și că sunt păziți în permanență. Cu toate acestea, niciun concurent nu are acces la pazinici, iar cei din urmă nu intervin decât atunci când este o situație care le-ar putea pune viața în periocol concurenților. „Trebuie înțeles faptul că acolo, în Dominicană, filmează Acun Media, compania care produce acest format, pentru mai multe țări: Turcia, Grecia, Mexic. Taberele lor sunt foarte apropiate. Totuși insula este limitată și există demarcații între ele, departajări și există pază. Sunt păziți pentru siguranța și securitatea lor, dar nu este nimic constrâns. Intervin doar dacă e ceva de forță majoră, nu dacă se urcă pe braț o tarantulă sau altceva. În cazurile acelea se salvau singuri”, a precizat Daniel Pavel.

Fac baie la râu

O întrebare care a fost pe buzele tuturor și care s-a regăsit în mediul online pe toate grupurile de suport ale emisiunii a fost cea legată de igiena concurenților. Cârcotașii au afirmat că, cel puțin fetele, au parte de cel puțin un duș decent, atunci când camere de filmat sunt oprite. „În privința băii trebuie precizat că băile erau în râu. Sigur că am văzut și eu comentarii că în consilii fetele erau unse pe picioare cu ulei. Era un minimum după ce le arsese pielea pentru că siguranța cetățenilor este menținută la cel mai înalt nivel. Sunt fete și găseau întotdeauna un luciu de ceva. E o parte a supraviețurii. De ce să nu supraviețuiești frumoasă? Și au fost toate foarte frumoase și foarte prezente. Nu îți trebuie produse de îngrijire personală și arătau toate ca niște amazoane”, ne-a mai mărturisit prezentatorul emisiunii.

Concurenții s-au împăcat la revenirea în țară

De departe, una dintre curiozitățile telespectatorilor a fost cea legată de rivalitățile și scandalurile dintre concurenții din aceeași tabără și anume dacă au fost reale sau toate certurile erau doar pentru a face spectacol pentru cei de acasă. Se pare că totul era real, și că pe baza stresului, a foamei și a oboselii, s-a ajuns până și la bătaie. „Survivor face apel la condiția umană, rescrie codul uman, pentru că îi arată cum sunt. Dacă ne scoți bruma de civilizație, putem să luptăm până la aciditate pentru a mânca. Dar există, în toți cei 41, valoare umană la final. Toți au lăsat Survivor acolo, în Dominicană, adică nu mai există animozități cum a fost în competiție”.

Dacă vreți să aflați mai multe informații despre reality show-ul fenoment, dar și detalii despre viața personală a lui Daniel Pavel, urmăriți interviul integral pe canalul de YouTube EVZ Capital.