Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Cu ce se îndeletnicește Alin Ionescu de când s-a recăsătorit. Omul de afaceri și-a schimbat modul de viață

VIDEO/ Cu ce se îndeletnicește Alin Ionescu de când s-a recăsătorit. Omul de afaceri și-a schimbat modul de viață

În urmă cu doi ani, Alin Ionescu se căsătorea cu Larisa Tănăsoiu, tânăra cu care era împreună încă din anul 2016, de pe vremea când încă era însurat cu Cristina Spătar. La scurt timp a venit pe lume și primul copil al cuplului, iar de atunci omul de afaceri s-a schimbat complet.

În ultimii ani de relație cu Cristina Spătar, omul de afaceri Alin Ionescu a fost mai mereu în atenția presei. Bărbatul era deseori văzut prin cluburi, la cafenele sau restaurante cu diverse domnișoare, iar asta în ciuda faptului că nu era încă divorțat de fosta soție

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/6

Chiar dacă arunca bani grei pe distracții, Alin nu și-a neglijat niciodată copiii, pe Aida și Albert, ci s-a ocupat îndeaproape de ei, a mers cu ei în vacanțe și a avut grijă de educația lor. Totuși, după mariajul cu Larisa și apariția lui Carol Ayan, omul de afaceri și-a schimbat complet stilul de viață. A lăsat distracțiile nocturne și acum are cu totul și cu totul alte pasiuni. Dovadă sunt cele mai recente fotografii realizate de fotoreporterii EVZ. Dacă până acum Alin mergea în centrele comerciale pentru a-și îmbunătății garderoba sau pentru a-și lua diverse accesorii, acum se uită după tot felul de gadget-uri. Ultimul pe lista lui pare să fie un ceas perfomant, care se conectează cu telefonul mobil. Un astfel de ceas are mai multe utilități, printre care și de a contoriza numărul de pași pe care îi face posesorul pe zi, ritmul cardiac, dar și alte lucruri ce țin de sănătate. Se știe deja că Alin Ionescu a început să acorde o atenție stilului său de viață și regimului alimentar, cu atât mai mult de când și-a luat o soție mult mai tânără decât el.

Vorbește cu Cristina Spătar doar lucruri legate de copii

În ceea ce privește relația pe care o are cu prima soție, Alin Ionescu a revenit la sentimente mai bune față de Cristina Spătar, însă relațiile lor se rezumă doar la discuții legate de copii lor. Chiar dacă are un copil de doi ani cu care locuiește în casa de unde a plecat Cristina Spătar, Alin Ionescu încearcă să acorde acceași atenție și celorlalți doi.

 

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: