Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Ce face Răzvan Fodor când soția lui filmează pentru „Asia Express”. Și-a făcut gașcă și iese „ca băieții”

VIDEO/ Ce face Răzvan Fodor când soția lui filmează pentru „Asia Express”. Și-a făcut gașcă și iese „ca băieții”

Rămas singur acasă, după ce soția lui, Irina Fodor, a plecat în Turcia și Georgia să filmeze pentru sezonul 4 al reality show-ului „Asia Express”, Răzvan Fodor profită de fiecare clipă de libertate. Prezentatorul TV și-a făcut o gașcă de băieți cu care trece mai ușor peste zilele caniculare de vară.

Când soția nu e acasă, bărbatul umblă pe la terase, ar fi lozinca lui Răzvan Fodor de când Irina a plecat să filmeze pentru „Asia Express”. Cel puțin asta reiese din imaginile realizate de fotoreporterii EVZ. Pe o zi caniculară, Răzvan și-a dat întâlnire cu doi prieteni pe terasa unei cafenele din centrul Bucureștiului.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/9

Îmbrăcat lejer, cu o pereche de pantaloni scurți și un tricou, la care a accesorizat o șapcă menită să-l protejeze de razele ultraviolete, Răzvan Fodor a uitat pentru câteva clipe că este „tată singur” și a mers să se relaxeze la un suc rece. Vedeta TV a profitat de faptul că fiica lui a intrat în vacanța de vară și a lăsat-o pentru câteva ore în grija bunicii.

A încurcat circulația pietonilor

Lăsând gluma la o parte, Răzvan Fodor se poate lăuda cu faptul că are o soție deloc cicălitoare și care, pe toată perioada căsniciei, nu i-a interzis niciodată să iasă undeva sau nu l-a întrebat cu cine se întâlnește sau la ce oră ajunge acasă. Chiar dacă a primit toată libertatea pe care și-a dorit-o, Răzvan Fodor a fost mereu un familist convins și rare au fost momentele când a ieșit în oraș fără partenera lui de viață. Singura bilă neagră pe care o primește totuși Răzvan este pentru că nu a ținut cont de nevoia pietonilor și a parcat mașina pe trotuar, blocând astfel accesul. Din lipsa locurilor de parcare, dar și a comodității de a nu-și lăsa mașina prea departe de locul unde avea nevoie, Răzvan Fodor și-a lăsat SUV-ul în dreptul trecerii de pietoni. Conștient totuși de faptul că a încălcat regulile de circulație, din când în când, soțul Irinei Fodor se ridica de la masă și se asigura ca nu trece vreo mașină de poliție care să-l amendeze pentru gestul său.

Are grijă de fiica și cățelul familiei

Cu toate acestea, Răzvan Fodor este un părinte responsabil, care și-a luat angajamentul ca, în cele două luni în care soția lui nu va fi acasă, să aibă grijă de fiica lui, Diana și de Luna, cățelul familiei. De câteva zile însă, prezentatorul TV se plânge și îi dă mesaje soției sale ca să vină mai repede acasă pentru că nu mai face față. „Noi suntem cât de cât ok. Tu? Mai vii acasă, că o să ne intre fata la liceu”, este ultimul mesaj postat de Fodor pentru soția lui, asta în condițiile în care prietenii apropiați, printre care și Cabral, finul lui Răzvan, susține că singurul om matur din casa Fodor, în momentul de față, este Diana, în vârstă de 10 ani. „Ce copil, mă?! Că am de cinci ori mai multă încredere în Diana, decât în zăbăucul de tine. Tu, fără copila aia, ești găină fără cap!”, i-a scris Cabral în dreptul unei fotografii.

 

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: