Fostul premier și actualul lider al Pro România, Victor Ponta, a condamnat atitudinea membrilor PSD cu privire la justiție. Miercuri, în cadrul unei întâlniri cu membrii Pro România, Victor Ponta a criticat una din declarațiile lui Codrin Ștefănescu privind Legile Justiției, informează Realitatea TV.

„Aud măscăriciul favorit al televiziunilor spunând că „Ne-au fugărit procurorii, DNA”. Din câte știu, tu, bufonule, nu ai avut niciodată niciun dosar, nu îmi spune tu mie, care mi-am văzut mama la DNA, cum e cu fugăritul. Asta nu justifică să furați voi acum tot. Adică voi vă ascundeți în spatele victimelor ca să furați. Astea sunt lucrurile care mă supără, care mă mobilizează.”, a declarat Victor Ponta.

Nu este prima oară când Ponta l-a catalogat pe Codrin Ștefănescu drept bufon.

„Este nevoie de legile Justiţiei. Este nevoie de tot ceea ce am făcut noi, pentru că sunt primari, viceprimari, consilieri judeţeni, municipali hărţuiţi cu cătuşele ani de zile, în toată ţara, pentru tot felul de mizerii şi aberaţii. Tot ce înseamnă PSD nemernicii ăştia au vânat pas cu pas, bucăţică cu bucăţică. Nemernicii ăştia ne-au vânat cu cătuşele în mână, cu nişte legi făcute de Macovei, crezând că ne sperie", a declarat Codrin Ștefănescu.

 

Te-ar putea interesa și: