Evenimentul Zilei > Actualitate > Victor Hănescu a premiat câștigătorii trofeului ce îi poartă numele
Victor Hănescu a premiat câștigătorii trofeului ce îi poartă numele

Victor Hănescu a premiat câștigătorii trofeului ce îi poartă numele

Victor Hănescu a premiat la Tenis Club din Curtea de Argeș câștigătorii celei de a zecea ediții a trofeului ce îi poartă numele.

“Amintirea cea mai plăcută de la aceste turnee cred că e cea de la primea ediție, de la Domnești. Pentru că acolo am copilărit și faptul că în acea comună s-a ținut un astfel de turneu care îmi purta numele a fost deosebit pentru mine. Tenis Club din Curtea de Argeș este o bază frumoasă,  bine structurată, cu sală pentru antrenamente in timpul iernii și tot ce trebuie. Este o bază cu mare potențial, profesionistă. Însă, cred ca ar trebui să avem oameni mai mulți oameni precum domnul Ioan Cozma care iubeasc tenisul, care să vină către acest sport”, a declarat Victor Hănescu.

Câștigătorii celei de a zecea ediții a trofeului “Victor Hănescu” au fost perechile Robert Guna/ George Cosma (dublu masculin), Briana Dan/ Briana Spătaru (dublu feminin), iar la simplu, David Manu, respectiv Oana Marinescu.

„Faptul că am ajuns la a zecea ediție a trofeului Victor Hănescu e dat de perseverență și pasiune. Iar faptul ca Victor ne-a ajutat, a fost un imbold. La prima editie a fost satisfacția organizării, iar acum cea mai dragă e ultima, ca o facem cu același entuziasm și mă bucur mult de participarea numeroasă. Toți mulțumiți de aici pentru că că le oferim multă ospitalitate și prietenie și de aceea revin cu plăcere. Am un respect deosebit pentru  acești părinți care cheltuie timp și  bani ca sa tină copii la tenis. Ne dorim să continuăm pe aceeași linie competițiile și ne mai dorim încă o jumatăte de teren”, a declarat Ioan Cozma, Directorul General al Dr. Oetker România

“La toate competitițiile de categoria A vin jucători foarte buni, premiați la Campionate Naționale și concursuri. Ne bucură ca părinții, copiii și toți cei care vin aici sunt încântați, aceasta este emblema și eticheta noastra. În septembrie organizăm Cupa de toamnă la dublu la copii, în octombrie Cupa Argeș Expres pentru juniori și un turneu de seniori veterani”, a declarat Gheorghe Borțan, directorul bazei Tenis Club din Curtea de Argeș.

În perioada 26 august – 1 septembrie, la Tenis Club din Curtea de Argeș, a avut loc cea de a zecea ediție a trofeului “Victor Hănescu”. Trofeul Victor Hănescu este o competiţie din circuitul intern al Federaţiei Române de Tenis pentru categoriile de vârstă 10 ani, băieţi şi fete, categoria 1 FRT și 12 ani, băieţi şi fete, categoria A FRT.

Pe  site-ul oficial al turneului: www.trofeulvictorhanescu.ro si pagina de Facebook Tennis Junior Stars se găsesc știri și informații. Partenerul oficial al trofeului “Victor Hănescu” a fost Dr. Oetker România.