Evenimentul Zilei > Justitie > DEZVĂLUIRI. Victimele procurorilor DNA Oradea. Ani de CALVAR
DEZVĂLUIRI. Victimele procurorilor DNA Oradea. Ani de CALVAR

DEZVĂLUIRI. Victimele procurorilor DNA Oradea. Ani de CALVAR

Abuzurile unor procurori de la DNA Oradea au devenit de notorietate după ce unele persoane cărora li s-a făcut dosare penale au început să facă dezvăluiri despre modul în care au fost cercetaţi.

Avocatii Ioan si Daniela Sava au afirmat, miercuri, calvarul prin care au trecut timp de 5 ani, după ce au devenit țintă pentru procurorul DNA Oradea Ciprian Man, potrivit antena3.ro

În 2012, avocatul Ioan Sava a fost acuzat că a luat niște bani de la un client și că în acest fel ar fi intervenit la trei judecători. Nu a fost suficient. Și, a urmat un al doilea dosar în care Daniela Sava a fost acuzată că ar fi șantajat-o pe judecatoarea Crina Muntean de la Tribunalul Bihor printr-un comentariu pe internet.

"Vă rog să mă credeți că nu-mi găsesc cuvintele după ce am trăit atâția ani de chin. Am fost pur și simplu terminați, din toate punctele de vedere, de acest procuror Man: profesional, statutul nostru pe care îl aveam. Ne-a luat ce ne putea lua, mai puțin demnitatea noastră și credința. Credința nu ne-a putut-o lua.

Întotdeauna am sperat în Dumnezeu că într-o zi va face dreptate și astăzi, pe undeva, suntem mulțumiți că s-a făcut primul pas, cu destituirea lor", mărturisește Daniela Sava.