Evenimentul Zilei > Monden > Vica Blochina e tristă. Fosta iubită a lui Victor Pițurcă oferă recompensă celui care îi va aduce motanul
Vica Blochina e tristă. Fosta iubită a lui Victor Pițurcă oferă recompensă celui care îi va aduce motanul

Vica Blochina e tristă. Fosta iubită a lui Victor Pițurcă oferă recompensă celui care îi va aduce motanul

Vica Blochina, fosta iubită a antrenorului Victor Pițurcă, trece prin momente grele după ce și-a pierdut motanul, pe nume Riki. Ea a postat mai multe imagini cu animalul, pe rețelele de socializare, oferind și o recompensă celui care i-l va aduce înapoi.

În data de 18 noiembrie motanul Vicăi Blochina a dispărut din curte. Vedeta susține că timp de 11 ani felina nu a părăsit niciodată curtea casei, motiv pentru care crede că cineva l-a furat.

„Pisicul a plecat la ora 17 și ceva de acasă, la 17:30 era în curte și de la orele 18 nu mai era. Este un pisic blând, putea să îl ia oricine, pentru că el stătea la mângâiat.

Suntem foarte supărați, pentru că noi iubim foarte tare acest motan și de 11 ani este la noi. El stătea pe gard, pur și simplu, și cineva l-a luat. El se cățăra prin copaci și din acest motiv, pentru a nu se spânzura, nu am pus bănuț din acela pe zgardă cu numele și numărul, să nu cumva să pățească ceva”, spus Vica Blochina.

Vica Blochina, dispusă să ofere 2.500 de lei recompensă

Vica este dispusă să ofere 2.500 de lei recompensă pentru cel care va găsi motanul. Vedeta a mărturisit că a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-l găsi pe Ricky. A lipit afișe în toată zona Unirii și Alba Iulia și a anunțat pe toate grupurile de pe rețelele de socializare.

„A dispărut de pe data de 18. Am lipit afișe peste tot în zona Alba Iulia și în toată zona Unirii sunt afișe. Oferim recompensă 2.500 de ron. Am pus pe toate grupurile posibile și imposibile de Facebook, chiar ne-am ocupat să-l găsim. Nu pot să dorm noaptea, este membrul familiei.

El nu a fugit de acasă, este un pisic sterilizat, deparazitat, el nu fuge după pisici, pentru că nu are de ce. El de 12 ani stă la noi în curte, îl știu toți vecinii. Acest pisic a fost furat! El nu a plecat singur!”, a mai adăugat ea pentru Spynews.

Nu este primul motan pe care îl pierde Vica, în 2020 Motanul Thomas a dispărut fără urmă, era preferatul ei, iar aceasta a declarat că a suferit o depresie în urma pierderii felinei.