Viață după moarte. Experiență unui bărbat care a murit temporar și ajuns în Rai
- Adrian Horeboiu
- 20 martie 2021, 14:18
Un bărbat care a murit temporar crede că a mers în Rai pentru o scurtă perioadă de timp și acum și-a împărtășit experiența vieții de apoi.
Un bărbat care a murit temporar crede că a mers în Rai pentru o scurtă perioadă de timp și acum și-a împărtășit experiența vieții de apoi.
Un bărbat pe nume Robert, care a murit temporar din cauza unui infarct, crede că a mers în Rai pentru o clipă. Deși nu există nicio dovadă a raiului, Robert crede că a văzut cealaltă parte.
Robert a spus că în rai, nu există percepție a timpului și i s-au dat toate cunoștințele din univers. Omul a spus că tărâmul era plin de lumini strălucitoare și culori curgătoare, iar ființele erau făcute din lumină.
Rai, un tărâm plini de lumini
El a spus: „Am fost conștient că fiecare acțiune, situație, eveniment sau decizie pe care am luat-o în viața mea a fost vie”
„Am devenit conștient de o lumină puternică în sus și ușor spre stânga mea. Lumina era infinit mai strălucitoare decât orice mi-aș fi putut imagina vreodată.
"Era atât de strălucitor încât, inițial, încercasem să-mi întorc fața de la el. Eram în lumină fără umbră sau explicații. Știam, de asemenea, că acest loc era perfect.
„Au apărut culori și sclipiri din jurul marginilor luminii, deși nu au existat margini întrucât lumina a umplut întreaga zonă și a pătruns chiar în ființa mea.
„În momentul în care am fost în Rai, sau mai degrabă la marginea acestuia, timpul s-a oprit. Nu aveam cunoștința timpului așa cum o facem noi aici pe pământ. Eram în siguranță și total împăcat."
Cu toate acestea, cercetătorii nu sunt convinși că experiența lui Robert este neapărat un semn al vieții de apoi.
Neurologul Christof Koch, președinte al Institutului Allen pentru Știința Creierului, consideră că viziuni precum cele ale lui Martin sunt relativ normale.
El crede că viziunile din apropierea morții sunt de obicei semne că creierul rămâne fără oxigen sau se scanează singur pentru tehnici de supraviețuire.
Dr. Koch a scris într-un articol pentru Scientific American: „Accept realitatea acestor experiențe intens simțite. Sunt la fel de autentice ca orice alt sentiment sau percepție subiectivă.