Evenimentul Zilei > International > Vești noi despre JIHADISTUL ABDESLAM. TERORISTUL de la PARIS începe să REALIZEZE ce a FĂCUT
Vești noi despre JIHADISTUL ABDESLAM. TERORISTUL de la PARIS începe să REALIZEZE ce a FĂCUT

Vești noi despre JIHADISTUL ABDESLAM. TERORISTUL de la PARIS începe să REALIZEZE ce a FĂCUT

Fratele lui Salah Abdeslam, Yazid, a spus că jihadistul începe să realizeze ce a făcut și că s-a lăsat influențat de celălat frate, Brahim, care s-a aruncat în aer l Paris.

Yazid, care locuiește în comuna belgiană Molenbeek cu familia sa, îi face vizite frecvent fratelui său în închisoarea din Bruges.

Totodată, jiadistul Salah i-a spus că s-a lăsat infliențat de Brahim, fratele lor. Acesta s-a detonat la Paris în timpul atentatelor din Noiembrie. El i-ar fi cerut să meargă să caute oameni în Ungaria și Germania, fără a-i da un motiv anume.

Salah afirmă că nu era la curent cu proiectul de atentat, până în ultima clipă. El ar fi decis să nu se detoneze după ce a ajus la arena Stade de France.

Fratele lui Salah spune că acesta se roagă zilnic în celula sa și că teroristul vrea să fie transferat cât mai repede în Franța.

Yazid mai spune că teroristul vrea să se instaleze, cât mai repede, în celula rezervată pe numele său din Franța, unde ar putea petrece mai mulți ani.

Abdeslam spune că dorește, în special, să colaboreze cu autoritățile franceze, deoarece datorează acest lucru familiilor victimelor.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: