Vești de ultima oră în cazul pedofilului olandez care a ucis-o pe Adriana

Vești de ultima oră în cazul pedofilului olandez care a ucis-o pe Adriana

Dosarul privind moartea fetiței Adriana Feraru, în vîrstă de 11 ani, ucisă într-o comună din județul Dâmbovița de un pedofil olandez, se află încă în cercetare.

Vineri dimineața, părinții micuței s-au prezentat la Parchetul General ca să studieze dosarul. Încă de la începutul tragediei, ei au spus că nu cred că pedofilul, care a părăsit România imediat după ce le-a strangulat fiica, s-ar fi sinucis în Olanda, intrând cu mașina într-un tir.

Familia Adrianei Fieraru vrea să ceară despăgubiri și în ascest sens încearcă să afle de la procurori ce se poate face dacă olandezul a fost declarat mort.

Ne puteți urmări și pe Google News

Chiar după anunțarea accidentului petrecut în Olanda, părinții și unul dintre frații Adrianei au declarat că sunt convinși că suspectul este în viață și că sinuciderea reprezintă, de fapt, o pistă falsă.

Ei spuneau că pista sinuciderii are drept miză clasarea anchetei care ar crea tensiuni diplomatice. Fratele Adrianei declara la un post tv că vrea să plece în Olanda pentru a se convinge că probele biologice ridicate de procurorii olandezi coincid cu cele descoperite de autoritățile române în mașina pe care pedofilul a închiriat-o.

Avocatul familiei Fieraru a declarat,vineri, la ieșirea din Parchetul General că părințiifetiței vor să deschidă proces împotriva familiei criminalului, iar în acest sens, deja el a luat legătura cu o casă de avocatură din Olanda.