Evenimentul Zilei > Politica > Vestea zilei în politică. Monstruoasa alianță pusă la cale de țărăniști împreună cu Liviu Dragnea. O să-i bântuie fantoma lui Coposu
Vestea zilei în politică. Monstruoasa alianță pusă la cale de țărăniști împreună cu Liviu Dragnea. O să-i bântuie fantoma lui Coposu

Vestea zilei în politică. Monstruoasa alianță pusă la cale de țărăniști împreună cu Liviu Dragnea. O să-i bântuie fantoma lui Coposu

O nouă alianță este pe cale să apară pe scena politică românească. PNȚCD, partidul condus de Aurelian Pavelescu, intenționează să-l atragă în rândurile sale pe Liviu Dragnea, fostul președinte al PSD, în prezent susținător al unei alte formațiuni, Alianța pentru Patrie. Fostul social-democrat a luat parte, sâmbătă, la ședința conducerii PNȚCD, însă motivul prezenței sale nu a fost dezvăluit.

Liviu Dragnea a fost prezent, sâmbătă, 14 mai, la reuniunea Biroului Național de Conducere al PNȚCD, convocat de președintele acestei formațiuni, Aurelian Pavelescu. Informația a fost confirmată de unul dintre vicepreședinții partidului, Gheorghe Dinescu. Acesta a făcut o postare pe o rețea de socializare, însoțită de fotografii, în care a semnalat prezența lui Liviu Dragnea la reuniunea țărăniștilor.

„Ședința BNC (Biroul național de conducere) al PNTCD. Azi, 14/05/2022, statutară! La invitația domnului președinte PNȚCD, Dl. Aurelian Pavelescu, este prezent și Dl. Liviu Dragnea. Dumnezeu să ocrotească România!”, a scris vicepreședintele PNȚCD în mesajul pe care l-a postat.

Întrebat, în comentarii, ce căuta Liviu Dragnea la această întrunire a PNȚCD, vicepreședintele Dinescu a dat un răspuns misterios: „Vedem ce ne rezerva viitorul!”.

Sursa foto: EVZ

Misterele de la ședința PNȚCD. O să-i bântuie fantoma lui Coposu

La fel de misterios, ca și vicepreședintele său, a fost și Aurelian Pavelescu, șeful țărăniștilor, la o întrebare similară pusă de jurnaliști.

„Mâine vom transmite un comunicat oficial și vom anunța despre prezența domnului Dragnea în ședința PNȚCD”, s-a limitat să spună Aurelian Pavelescu, la solicitarea g4media.ro.

De altfel, mai mulți membri ai PNȚCD au postat, pe conturile de socializare, imagini din cadrul ședinței care s-a ținut în prezența lui Liviu Dragnea. Acesta s-a aflat la masa prezidiului alături de Aurelian Pavelescu.

Pavelescu vrea alianță cu Dragnea

Conform unor surse politice, Aurelian Pavelescu își dorește să-l atragă în partid pe Liviu Dragnea, iar pentru aceasta urmează să fie identificată o formulă de alianță. Trebuie spus că la scurtă vreme după ce a ieșit din închisoare, fostul social-democrat anunța că va sprijini partidul „Alianța pentru Patrie”.

De altfel, fotografia sa ilustrează materialele de propagandă ale acestei formațiuni politice, nou înființate. Semn că Dragnea se află în spatele construcției și îi coordonează activitatea.

Pe de altă parte, trebuie spus că pe vremea când Liviu Dragnea se afla la conducerea PSD a avut o colaborare foarte bună cu Aurelian Pavelescu.

Acesta din urmă l-a susținut în toate demersurile pe care le-a întreprins. Iar drept mulțumire, Liviu Dragnea l-a răsplătit cu câteva locuri de candidat pe listele PSD, pentru Parlamentul European.

Europarlamentarul Cristian Terheș care a fost ales pe unul dintre locurile de pe lista PSD reprezintă în Parlamentul European partidul condus de Aurelian Pavelescu, PNȚCD.

 

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: