Evenimentul Zilei > Monden > Vestea bombă în showbiz! Minunea s-a produs pe timp de izolare
Vestea bombă în showbiz! Minunea s-a produs pe timp de izolare

Vestea bombă în showbiz! Minunea s-a produs pe timp de izolare

Brigitte Sfăt a dat cea mai importantă veste soțului ei, Florin Pastramă. În urmă cu puțin timp, Brigitte a aflat că este însărcinată, iar prima grijă a fost să împărtășească imensa bucurie cu soțul ei, Florin Pastramă.

Brigitte și Florin Pastamă își văd visul cu ochii! Cei doi urmează să devină părinți. Primul lor copil va veni pe lume peste 8 luni.

Cei doi soți au trecut prin clipe grele atunci când bruneta a pierdut prima sarcină.  De atunci, a decis să se relaxeze, să trăiască momentul și să renunțe la tratamente.

Deja, Brigitte a anunțat și pe pagina sa de socializare acest lucru, iar fanii au început să o felicite.

Amintim că fosta soție a lui Iilie Năstase mai are doi copii din mariajele anterioare de care are grijă împreună cu soțul ei actual.

„În urmă cu trei-patru săptămâni, Brigitte a trecut printr-un moment delicat, a pierdut sarcina. Și ea și soțul ei, Florin Pastramă, suferă foarte mult din această cauză, însă nu se dau bătuți și se roagă să devină părinți, căci iubesc copiii”, a declarat o persoană din anturajul lui Brigitte Pastramă.

„Ne-am dorit să ne mărim familia, dar n-a fost să fie. Încă mai încercăm să avem un copil. Am fost gravidă, dar am pierdut sarcina, la două, trei săptămâni. A fost o sarcină asistată, am făcut un tratament hormonal și m-am îngrășat zece kilograme. Cine spune că nu te îngrași când faci însămânțare artificială, minte. La o clinică de la noi am fost, a doua zi după nuntă pentru că Florin și-a dorit foarte mult un copil, însă nu a fost cel mai reușit procedeu, din moment ce am pierdut sarcina la doar trei săptămâni. Eram în vacanță când am pierdut sarcina și a fost foarte greu. A trebuit să mă refac și fizic, și psihic. Acum totul este bine, mai am puțin și-mi revin și cu greutatea. Am renunțat la ideea de însămânțare artificială și vom merge pe varianta naturală, cu voia lui Dumnezeu” a scris Brigitte Pastramă pe Facebook, potrivit playtech.ro.