Fanii <Game of Thrones> mai au de așteptat până vor vedea sezonul cu numărul șapte al producției HBO. Răbdarea lor va fi serios pusă la încercare deoarece premiera este programată pentru vara anului viitor și nu în primăvară (aprilie) așa cum erau obișnuiți până acum.

Mai mult, în premieră, sezonul va fi format din doar șapte episoade, față de 10 cum spectatorii au urmărit de obicei, explică theguardian.com.
Întârzierea între sezoane nu este o surpriză prea mare, deoarece producătorii executivi, David Benioff și DB Weiss, anunțaseră deja, încă de când au terminat filmările celui de-al șaselea sezon, că cea de-a șaptea parte se va filma în condiții de iarnă. Serialul va fi filmat în mare măsură în Irlanda de Nord, iar unele episoade urmează să fie turnate în Spania și Islanda. "Acum, când iarna a sosit în sfârșit în <Game of Thrones>, producătorii executivi David Benioff și D.B. Weiss au ajuns la concluzia că ar fi mai bine pentru atmosfera serialului dacă ar începe filmările puțin mai târziu decât de obicei, când vremea se va schimba. În locul lansării tradiționale a noului sezon în cursul primăverii viitoare, o vom muta în cursul verii pentru a avea timp să terminăm filmările", a declarat Casey Bloys, președintele pentru programare al HBO

.

Săptămâna trecută, <Game of Thrones> a condus lista de nominalizari la Emimy, unde a primit 23 de nominalizari, urmat îndeaproape de The People v OJ Simpson: Crime Story american.