Evenimentul Zilei > Actualitate > VESTE-ȘOC în FAMILIA REGALĂ! A făcut ATAC DE CORD înainte de NUNTĂ. Informația care a RĂSCOLIT LUMEA
VESTE-ȘOC în FAMILIA REGALĂ! A făcut ATAC DE CORD înainte de NUNTĂ. Informația care a RĂSCOLIT LUMEA

VESTE-ȘOC în FAMILIA REGALĂ! A făcut ATAC DE CORD înainte de NUNTĂ. Informația care a RĂSCOLIT LUMEA

Tatăl lui Meghan Markl, viitoarea soție a prințului Harry, a anunțat pe toată lumea că nu va participa la nunta regală. Situația este delicată având în vedere că grandiosul eveniment va avea loc în doar câteva zile.

Presa britanică scrie că săptămâna trecută a suferit un infarct, însă s-a externat pentru a putea participa la nuntă. Totodată, Thomas Markle, în vârstă de 73 de ani, a fost văzut la câteva zile după presupusul atac de cord cumpărând mâncare de la fast food. Mai mult, el nu se află în evidența niciunui spital.

Meghan este devastată de decizia tatălui său, susțin apropiați ai cuplului regal. „Ea nu își dorește asta, ca el să nu vină la nuntă. Vrea din tot sufletul ca tatăl ei să fie acolo. Ea și Prințul Harry îi imploră pe oameni să îi dea puțin spațiu tatălui ei și să îl lase în pace.

 Au tot spus asta săptămâni întregi. Tatăl ei probabil se simte pus sub o presiune imensă. El spune că nu vrea ca nimeni să aibă grijă de el, este un om mândru. Iar Harry și Meghan fac tot ce le stă în putință pentru a-l ajuta”, a declarat prietena cuplului pentru Daily Mail.