Evenimentul Zilei > Politica > Veste neașteptată pentru părinți! Statul le va da bani în plus
Veste neașteptată pentru părinți! Statul le va da bani în plus

Veste neașteptată pentru părinți! Statul le va da bani în plus

Părinții activi în câmpul muncii nu vor mai trebui să cheltuie așa mult cu copiii mici. O parte din costurile bonelor vor putea fi suportate de primării, dacă părinții decid să se întoarcă la serviciu mai repede.

Algoritmul e simplu: dacă părinții încep munca, statul va câștiga din impozitul pe veniturile lor. Suma va fi mai mare decât cea returnată, ca decont parțial pentru bone.

Anunțul a fost făcut de deputatul liberal Florin Roman. Acesta a anunțat că patru din proiectele legislative inițiate de el au fost votate. ”4 proiecte de legi pe care le-am inițiat au fost azi adoptate de Senat și vin la Camera Deputaților, care este camera decizională.

Primul face referire la posibilitatea dată primarilor sa suporte o parte din plata bonelor pentru familiile active, astfel încât, în calitate de salariați, părinții să poata contribui cu forța de muncă și impozitul pe venit!

Al doilea proiect dă posibilitatea legală derulării cununiilor în spațiul liber, de exemplu în parcuri! Un alt proiect de lege trecut de Senat vizează despăgubirea celor ale căror culturi sunt distruse de animale sălbatice.

Nu în ultimul rând, a fost adoptat proiectul de lege privind “Ziua satului românesc”, care nu e zi liberă, ci ziua în care vorbim cu toții despre tradiții și obiceiuri, despre modernizarea și dezvoltarea satului romanesc”, a scris deputatul pe pagina sa de Facebook.