Evenimentul Zilei > Monden > Velea este în stare de șoc! Luat la pietre pe scenă. Totul s-a terminat într-o notă ridicolă
Velea este în stare de șoc! Luat la pietre pe scenă. Totul s-a terminat într-o notă ridicolă

Velea este în stare de șoc! Luat la pietre pe scenă. Totul s-a terminat într-o notă ridicolă

Polițiștii l-au găsit pe bărbatul din Huși care a dat cu pietre după Lino Golden, copilul de suflet al lui Alex Velea. Scandalul s-a terminat cum nu se putea mai prost pentru cântăreț.

Conflictul dintre Lino Golden și tânărul din Huși a fost tranșat de polițiști, după o săptămână. Acesta din urmă a aruncat cu pietre după artist. Gabriel, 24 de ani, a realizat și un film, pe care l-a postat pe Youtube, în care se laudă cum l-a atacat pe cântăreț.

Motivul? Acum trei ani, artistul l-ar fi blocat pe o rețea de socializare, ca atarea a folosit monentul ca să se răzbune. ”M-a oprit lumea pe strădă, mi-a spus că de ce am făcut orașul de rușine. Poliția m-a luat de la poartă. Le-am spus că eu am dat cu piatra ca să mă răzbun. Mi-au dat 100 de lei amendă. Iată!”, a povestit Gabriel, arătând la cameră procesul verbal întocmit de polițiști, scrie Vremeanouă.ro.

Confesiunea acestuia a devenit virală. Replica lui Lino Golden a fost tranșantă: ”țăran de la Huși, căruia îi e cam… foame”.

“Pentru mine, Lino Golden e un gunoi”, a spus agresorul cântărețului. Gabriel, povestește că în urmă cu trei ani ar fi fost jignit și înjurat de artist. “Și eu cânt, și el cântă”, a susținut Gabriel, care, în finalul filmării roagă lumea să se aboneze la canalul său de Youtube.