Evenimentul Zilei > Monden > Vedetele înapoi în bancă! Cum se pregătesc cei mai tineri artiști din industrie pentru prima zi de școală
Vedetele înapoi în bancă! Cum se pregătesc cei mai tineri artiști din industrie pentru prima zi de școală

Vedetele înapoi în bancă! Cum se pregătesc cei mai tineri artiști din industrie pentru prima zi de școală

În jurul datei de 15 septembrie toți elevii realizează că vara s-a terminat. Ultima zi de vacanță a fost mereu motiv de agitație pentru cei care se întorc înapoi în bancile școlilor din mai multe motive: recapitularea poveștilor de vacanță, ghiozdanul complet, rechizitele și ținutele din prima zi de școală sunt doar câteva puncte din lista pe care și-o face orice elev care se prezintă din nou la careu.

Cele mai tinere vedete din showbiz revin și ele la școală. Au avut o vara agitată, în care au muncit, dar asta nu le-a scutit de temele de vacanță și emoțiile unui nou început. În această dimineață vor fi strigate la catalog și următoarele nume cu rezonanță

 

Nicole Cherry  rămâne pentru profesori Nicoleta Ghinea. Vedeta este elevă la Colegiul Național de Arte ,,Dinu Lipatti”  și chiar dacă vă vine greu să credeți, ea intră în clasa a 11-a. Invitată la CLINICA lui Fereșteanu, Nicole Cherry a povestit despre postura de elevă ,,Sunt o elevă normală, iar profesorii m-au susținut de fiecare dată și în cariera mea muzicală, motiv pentru care le sunt recunoscătoare. Dacă vorbim despre materia mea preferată, în mod evident este MUZICA. În clasa a 10-a am avut o medie generală foarte bună, peste 9, ceea ce demonstrează că m-am ocupat și de școală.”.

 

Nici Mircea Eremia nu este scutit de emoții, cu atât mai mult cu cât el va susține în acest an și examenul maturității. Este elev în clasa a 12-a, iar colegilor le va povesti despre cea mai frumoasă vară din viața lui ,, În această vară am lansat Ilegal, alături de echipa de la Mango Records, iar milioanele de vizualizări mi-au transformat melodia în hit și visul în realitate. Este prima cărămidă pe care am pus-o carierei mele, iar faptul că sunt clasa a 12-a nu înseamnă că voi lua o pauză de la ceea ce tocmai am început. O să fie greu, dar mă voi descurca.”.

Mario Fresh, pariul lui Alex Velea în industria muzicală, este și el elev la Colegiul Național de Arte  “Dinu Lipatti”, el a mărturisit că are un program destul de bine organizat, în care nu neglijează școala ,,Anul trecut am avut media generală 9,20, iar materia care nu-mi place este FIZICA. Am un program echilibrat, în care îmi fac timp pentru școală, sală și muzică.” a povestit el la emisiunea CLINICA de pe Music Channel.

 

 

 

 

Frumoasa Denisa Trofin revine și ea la Colegiul Național ,,Matei Basarab” unde se va bucura de ultimul an în calitate de elevă. Denisa este artistă la CatMusic și se pregătește în această toamnă și pentru lansarea unei noi melodii, cu toate acestea nu neglijează nici școala, mai ales că urmează un an important și pentru ea.