Depresia a cuprins-o în momentul în care a văzut că i s-au anulat toate spectacolele și că nu are o dată sigură când va putea reveni pe scenă din cauza măsurilor impuse pentru oprirea răspândirii coronavirusului.

„Noi, actorii, am fost primii trași pe dreapta, așa că sunt în pauză din 9 martie. Acum sunt foarte bine, dar la început chiar mi-a fost greu.

Aș spune că a fost depresie. Depresia e ceva foarte nasol. La mine problema a fost că nu mai voiam să mai fac absolut nimic, nu mai aveam chef de nimic.

M-a lovit ca trăsnetul, s-a anulat toată agenda mea din luna martie, care era full. M-am speriat, m-am panicat”, a povestit Tania în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Explicaţie foto: Tania Popa, în stânga imaginii, Monica Bârlădeanu în centru, iar în dreapta Patrizia Paglieri.

Numărul persoanelor vindecate după ce s-au infectat cu coronavirusul din China a depășit un milion, potrivit datelor centralizate de Universitatea Johns Hopkins.

La nivel global s-a ajuns la 3.220.346 de cazuri de infecție cu SARS-CoV-2, iar umărul deceselor a urcat la 228.236.

Astfel, dintre cele 1.228.592 de cazuri închise, 81% dintre bolnavii de COVID-19 s-au vindecat și 19% au murit.

Cea mai afectată ţară, Statele Unite, a raporat un număr de infectați cu coronavirus ce depășeşte un milion (1.064.572). Cel al deceselor a trecut de 60.000.

Marea Britanie a depășit deja Spania la numărul de morți – 26.097 față de 24.275 – și e foarte aproape de bilanțul negru al Italiei – 27.682.

Țara noastră se află pe poziția a 34 în lume, cu cele 11.978 de cazuri. După numărul total al morților (694) România este pe locul 24, dar pe poziția a 35-a ca număr de decese/milion de locuitori.

La numărul de teste, țara noastră este pe locul 68, dar peste țări precum Franța, Grecia, Polonia, Ungaria sau chiar Japonia.