Evenimentul Zilei > Actualitate > VASLUI. Un copil a fost muşcat de un şarpe care se împerechea
VASLUI. Un copil a fost muşcat de un şarpe care se împerechea

VASLUI. Un copil a fost muşcat de un şarpe care se împerechea

Un adolescent de 15 ani, din comuna Dragomiresti, judeţul Vaslui, a fost muscat de sşrpe în timp ce cãuta ciuperci pe câmp

Se pare cã acesta a surprins un cuib de şerpi, când tocmai se împerecheau, pentru cã altfel nu se explicã de ce şarpele a atacat, informează colegii de la ziarul vasluian Vremea Nouă. Zona nu este cunoscutã ca având şerpi veninoşi ci doar şerpi de casã şi de câmp. Este cunoscut cã şarpele de casã nu este letal si nici agresiv, mai degrabã fuge decât sã muşte. Bãiatul a fost muşcat de reptilă, prin papucii de cauciuc cu care era încãlţat, fiind muscat în talpã. Iniţial, tatãl vitreg al adolescentului, care era cu el, a crezut cã l-a înţepat o albinã, însã când a curãţat rana şi a vãzut urme de colţi şi piciorul se umfla si se înnegrea, s-a dus repede la Centru de Permanenţã Medicală cu bãiatul. A parcurs pe jos peste un kilometru şi acest fapt i-ar fi fost fatal dacã era muşcat de un şarpe veninos. În astfel de situaţii trebuie aplicat deasupra muşcãturii un garou, iar cel muscat trebuie imobilizat pentru ca veninul sã nu intre în sânge si sã nu circule spre inimã.

Mama copilului a fost violată de tatăl natural al băiatuluila 13 ani, iar acesta a murit după ce a făcut puşcărie

Sãtenii comenteazã în fel si chip aceastã întâmplare, dramatizând, mai ales cã la faţa locului a ajuns un elicopter SMURD, un lucru nemaiîntâlnit pentru comunitatea din Dragomireşti. Comentariile sãtenilor sunt rãutãcioase, nu-l vãd bine pe acest adolescent care provine dintr-o relaţie nelalocul ei. Mama sa l-a nãscut când avea 13 ani, iar tatãl natural, care a necinstit-o când avea 12 ani, a suportat rigorile legii. Ca un fãcut, anul trecut, tatãl biologic al adolescentului a murit. Faptul cã a apãrut acum si povestea cu muscãtura de sarpe, a aprins imaginatia sãtenilor, care spun cã bãiatul e urmãrit de blestem. Femeia are acum 27 de ani, mai are patru copii cu soţul de acum, sunt necãjiţi şi trãiesc modest.