Evenimentul Zilei > Economie > Vacanțe de 1 euro pentru copii
Vacanțe de 1 euro pentru copii

Vacanțe de 1 euro pentru copii

Tour operatorul Christian Tour va dezvolta în acest an conceptul "Family Moments", un program special dedicat familiilor cu copii. Prin intermediul acestuia, sunt disponibile reduceri semnificative pentru copii, costul pentru cele mai multe hoteluri fiind de doar 1 euro, a anunțat compania.

Toate pachetele turistice care poartă simbolul Family Moments includ servicii All Inclusive și o mulțime de activități și facilități destinate celor mici și părinților. Juniorii vor avea la dispoziție (fără costuri suplimentare) programe de animație, personal special format pentru lucrul cu copii, locuri de joacă, parcuri tematice sau acvatice.

Ca noutăţi pentru 2015, Christian Tour a pregătit pachete turistice către Madeira, Egipt și Tunisia, dar și pachete de croaziere cu grupuri organizate pentru Marea Nordului, Marea Baltică sau Marea Arabiei.

Compania vrea să ajungă la vânzări în valoare de 63 de milioane de euro și ca numărul de turiști care beneficiază de serviciile oferite de agenție să se ridice la 230.000. Primele chartere, care au deja un grad de ocupare de 70%, vor pleca din România cu ocazia sărbătorilor pascale (pe șapte aprilie, cele care merg în Corfu și Rodos, iar cele care vor ajunge în Creta pe opt aprilie).

 

 

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: