Evenimentul Zilei > Social > Adio MAȘINI pe TROTUARE! Prima MĂSURĂ CONCRETĂ din războiul edililor cu șoferii care parchează ilegal
Adio MAȘINI pe TROTUARE! Prima MĂSURĂ CONCRETĂ din războiul edililor cu șoferii care parchează ilegal

Adio MAȘINI pe TROTUARE! Prima MĂSURĂ CONCRETĂ din războiul edililor cu șoferii care parchează ilegal

Primarul sectorului 4 al Capitalei, Daniel Băluță, le-a declarat război șoferilor care își parchează mașinile pe trotuar. Acesta a anunțat pe pagina sa de socializare că ei vor fi sancționați.

Primăria Sectorului 4 va demara operaţiunea de redare a trotuarelor traficului pietonal, declarând război șoferilor care își parchează mașinile ilegal, a anunțat primarul sectorului 4 al Capitalei, Daniel Băluță.  

"Într-o primă fază, ne vom axa pe eliberarea trotuarelor de pe marile bulevarde, inclusiv triunghiul Berceni, şi, prin urmare, vom începe acţiunile de ridicare a maşinilor parcate oriunde altundeva decât în parcări! Nu este posibil că mamele cu cărucioare şi copii să fie nevoite să îşi rişte viaţă lor şi a celor mici mergând pe carosabil, iar maşinile să ocupe trotuarele. Mamele au dreptul să îşi plimbe copiii pe trotuare curate şi îngrijite!", a declarat Daniel Băluță.

Operaţiunea de redare a trotuarelor din Sectorul 4 începe pe marile bulevarde și va continua pe toate străzile din sectorul 4, odată cu finalizarea studiilor de trafic, care ne vor arată cum este mai bine să se desfăşoare circulaţia, a mai adăugat edilul Sectorului 4.