Evenimentul Zilei > Politica > USR s-a decis! Cine va stabili strategia de comunicare a partidului ?
USR s-a decis! Cine va stabili strategia de comunicare a partidului ?

USR s-a decis! Cine va stabili strategia de comunicare a partidului ?

Uniunea Salvați România (USR) a anunțat, marți, pe o rețea de socializare, că jurnalista Adriana Stoian o să fie noul director de comunicare al partidului.

„Echipa noastră se măreşte – Adriana Stoian este noul director de comunicare al USR. Anul nou a venit cu oameni noi în echipa USR. Din luna ianuarie ni se va alătura Adriana Stoian, noul director de comunicare al partidului Uniunea Salvaţi România. Adriana Stoian are aproape 20 de ani de presă de ştiri, a început cu Prima TV, a continuat la Money Channel şi Realitatea TV, iar în ultimii 4 ani s-a ocupat de proiectul online Adevărul LIVE, ca producător general, moderator şi responsabil dezvoltare web TV, în special pe subiecte politice", se arată într-o postare publicată pe pagina de Facebook al USR.

De altfel, Adriana Stoian a scris pe 31 decembrie, pe pagina sa de Facebook, că anul 2018 o găseşte „lângă oamenii din USR, ca responsabil cu comunicarea al partidului”. 

„2018 va fi şi mai greu decât anul ăsta. Va fi un an plin de conflicte, în care va fi nevoie să fim iar împreună, mai mulţi chiar decât am fost în 2017. Pentru că niciodată după '89 democraţia noastră n-a fost pusă la asemenea încercări şi n-a avut atâta nevoie să fie apărată. E, cum am mai spus, aproape 1947 şi e nevoie de noi aşa cum n-am fost atunci: uniţi şi împreună şi mi-am propus să vă conving că putem. Că avem soluţii şi construim alternativa. Fiindcă nu e suficient să ieşim în stradă sau să scriem pe Facebook ori pe bloguri. De aceea, 2018 mă găseşte lângă oamenii din USR, ca responsabil cu comunicarea partidului. De purtător de cuvânt n-au nevoie, Dan Barna, preşedintele partidului, cât şi toţi cei pe care noi i-am trimis în Parlament să ne reprezinte sunt comunicatori, inventivi, inteligenţi şi luptători, după cum i-aţi văzut în ultimele zile. Le mulţumesc celor din USR că mi-au oferit această oportunitate, pentru că nu m-aş fi văzut lângă un alt partid parlamentar. Iar vouă, cei care mă urmăriţi aici, vă promit că şi din această poziţie voi fi la fel de echilibrată şi responsabilă ca şi până acum şi fidelă aceloraşi principii", a punctat Adriana Stoian.  

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: