Situație incredibilă cu care s-au confruntat polițiștii în noaptea de sâmbătă spre duminică. Aproape de miezul nopții, polițiștii din Reșița au observat pe strada Timișoarei, un autoturism, pe care au încercat să-l oprească efectuând semnalul regulamentar de oprire, scrie Pressalert.

Șoferul a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor, aceștia reușind să blocheze autoturismu în zona Triaj. Agenții au descoperit că la volan era un bărbat de 35 de ani din Reșița, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și emana halenă alcoolică.

„Întrucât persoana care a condus autovehiculul a refuzat testarea cu aparatul etilotest a fost condusă la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără pemis de conducere și refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice”, se arată în comunicatul Poliției Caraș Severin.

În aceeași noapte, în jurul orei 03.45, polițiștii au observat pe bulevardu Muncii din Reșița, un autoturism care circula fără numere de înmatriculare, având aceleași caracteristici cu mașina oprită cu câteva ore înainte. Nici de această dată șoferul nu a vrut să oprească, fiind din nou urmărit și blocat după câteva sute de metri. La volan, același bărbat care după ce a fost testat cu etilotestul, avea o concentrație de 0,49 mg/litru alcool pur în aerul expirat.