Prof. Dr. Yaman Tokat,  unul dintre cei mai cunoscuţi specialişti în chirurgia ficatului la nivel mondial, vine la Bucureşti, în 15 iunie, pentru a împărtăși medicilor și pacienților români rezultatele excepţionale în tratarea diferitelor tipuri de cancer din sfera hepato-biliară.

Prof. dr. Yaman Tokat, care este şi directorul departamentului de chirurgie generală şi transplant în cadrul unui celebru spital din Turcia, va fi prezent în cadrul conferinţei „Second chance, cancerul poate fi invins” de la Bucureşti. Medicii din Instanbun tratează patologii precum: ciroza hepatică, cancer hepatic, cancer hepato-biliar, tumori de pancreas, alte afecţiuni hepato – biliare şi pancreatice, dar şi tumori pulmonare şi mediastinale.

Prof. Dr. Tokat nu este la prima vizită în România, el participând de-a lungul timpului la mai multe conferințe și congrese în Bucuresti.

De altfel, printre pacienţii din întreaga lume, trataţi de prof. dr. Tokat, s-au regăsit şi români. Rata de supravieţuire în cazul pacientilor trataţi de acesta este de 99,5% din cazuri.

Potrivit statisticilor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, ciroza ficatului este a patra cauza a mortalităţii în România (4,3% din totalul deceselor la nivelul anului 2012), după bolile de inimă, infarct şi afecţiunile cauzate de hipertensiune, iar cancerul cauzează 20% din numărul total de decese.

Printre pacienţii doctorului din Turcia se află şi celebra actriţă Angelina Jolie, spun organizatorii evenimentului.

Te-ar putea interesa și: