Evenimentul Zilei > Sport > Giorgio Armani va îmbraca echipa Italiei la Jocurile Olimpice de la Tokyo
Giorgio Armani va îmbraca echipa Italiei la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Giorgio Armani va îmbraca echipa Italiei la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Celebrul Giorgio Armani se implică în sport, va îmbrăca Italia la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2021 şi la JO de iarnă de la Pekin 2022.

Giorgio Armani a semnat prelungirea acordului de parteneriat cu Comitetul Olimpic Italian (CONI). EA7, Emporio Armani, confirmă semnarea contractului.

Emporio Armani va îmbrăca Italia nu doar la Jocurile Olimpice de la Tokyo, programate între 23 iulie şi 8 august 2021 şi pentru care costumele au fost deja prezentate, ci şi la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Pekin programate între 4 şi 20 februarie 2022.

Continuă în acest fel colaborarea dintre Giorgio Armani şi Comitetul Olimpic Italian, chestiune care s-a petrecut pentru prima oară cu ocazia ediţiei JO de la Londra din 2012 şi urmată de ediţia de iarnă de la Soci în 2012, apoi cea de vară de la Rio de Janeiro din 2016, urmate de JO de iarnă de la Pyeonchang, în 2018.

Giorgio Armani este convins că sportul mondial va renaşte cu Olimpiada de la Tokyo

„Sunt bucuros să reînnoiesc acordul cu Comitetul Olimpic Italian, o colaborare care este de lungă durată, chiar în aceste momente. Valorile loialităţii, ale implicării, ale dedicaţiei şi muncii în echipă sunt expresia celor mai înalte calităţi umane, în orice scop. Sportul are şi norocul de a vehicula celui mai amplu public un mesaj atât de important, ceea ce face ca acest acord să fie cu adevărat fundamental. Olimpiada de la Tokyo se anunţă ca un moment al renaşterii şi voi fi fericit să iau parte ca official outfitter al lotului nostru naţional”, a declarat Giorgio Armani.

Ce spune preşedinte al Comitetului Naţional Olimpic Italian cu privire la acest contract

„Să prelungim pentru încă doi ani imaginea Comtetului Olimpic Naţional şi a echipei Italiei, cu Armani, este ştirea cea mai frumoasă pe care o puteam da pentru a lăsa în urmă acest ciudat 2020 şi să privim în viitor cu bucurie şi seninătate. Mulţumesc personal lui Giorgio Armani, de care sunt legat de o relaţie de prietenie de mai mult timp, cel care a dorit să prelungească acest parteneriat. Începând cu Tokio va începe o nouă eră a sportului mondial, iar ştiind că avem un brand precum Armani alături de noi, ne face orgolioşi de italienitatea noastră”, a comentat Giovanni Malagò.

Giovanni Malagò este un om de afaceri italian, manager sportiv şi fost jucător de futsal (Futsal, cunoscut şi ca footsal, este un sport care se joacă mai ales în sală). Malagò este actualul preşedinte al Comitetului Naţional Olimpic Italian, iar de la 1 ianuarie 2019, este membru al Comitetului Olimpic Internaţional, potrivit Leggo.it.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.