Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > UNTOLDUL Bătrânilor. Emil Boc a țopăit ca un adolescent. Imaginile care i-au enervat pe români. Exclusiv
UNTOLDUL Bătrânilor. Emil Boc a țopăit ca un adolescent. Imaginile care i-au enervat pe români. Exclusiv

UNTOLDUL Bătrânilor. Emil Boc a țopăit ca un adolescent. Imaginile care i-au enervat pe români. Exclusiv

Clujul a devenit un oraș fanion datorită Untold, iar primarul Emil Boc este unul din artizanii acestui succes de public. 50 de milioane de euro au intrat în 2022 în economia orașului din Ardeal. Zeci de mii de turiști au invadat Clujul, stârnind nemulțumirea unora.

Îmbătrânirea UNTOLD. Așa își intitulează jurnalistul clujean Liviu Alexa analiza dedicată festivalului de muzică. „Festivalul nu a început așa, cu “bătrânei” de 45 de ani+, a fost un festival al fanilor muzicii de tip USB, cu “maximul” de vârstă de 23-25 de ani. Electric Castle era destinat martalogilor. Totuși, Untold a suferit doua reseturi de branding interesante, unul in anul doi de existenta si unul anul acesta. O analiză mega interesantă despre aceste switch-uri de branding ale Untold, care s-a transformat anul asta in Untoldul Bătrânilor”, scrie acesta.

Emil Boc a dansat la scena principală, nesfiindu-se de camerele de filmat. Ceea ce i-a enervat pe mulți. Comentariile clujenilor pe site-urile are au relatat despre acest festival de muzică sunt cam în aceeași tonalitate:

hans 07 August 13:24 – La varsta lui da dovada de totala neseriozitate! Pentru cateva voturi in plus se pune in cele mai penibile situatii! 

Ulise 07 August 13:17: De 4 zile Clujul e invadat de vicioși. Emil s-a îngrășat.Dansează grotesc în disprețul celor chinuiți de zgomotul lui.Convingerea impunității îi excită grăsimile seară de seară.În apropiere sunt saloanele spitalului de pediatrie. Copiii bolnavi s-ar odihni dar Boc vrea tort, nu orice tort ci unul primit în față de la Dj Steve Aoki. Ei bine cum să nu sacrifici linistea unei întregi comunități pentru extazul îndoielnic al unei adunături pestrițe de proveniență obscură. Centaur omicron loveste în cei mici.Prin festival Boc aduce mai mulți viruși,mai mult pericol pentru sănătatea publică.Nu-i pasă! Udrea e la puscarie,Basescu s-a mutat la bloc fără privilegii.Dar el, Boc e singurul român din lume care nu răspunde în fața legii!

Jurnalistul Dan Andronic a publicat imagini de la Festival, în care se poate vedea cum Emil Boc țopăie ca un adolescent. Alături de soția sa și de ministrul de Interne. Comentariul acestuia este însă în favoarea primarului Clubului: „Și ce dacă a dansat Emil Boc la Untold? Este primarul care organizează de ani buni un festival care aduce miliooane de euro…”

@evz1992

#untold #emilboc Și ce dacă a dansat Emil Boc la Untold? Este primarul care organizează de ani buni un festival care aduce miliooane de euro

♬ sunet original – EVZ1992

Lucian Bode a fost în „vizită de lucru”

Lucian Bode, ministru de Interne: „Pe parcursul celor patru zile de festival, structurile MAI au fost și vor fi alături de zecile de mii de participanți pentru protecția și siguranța lor. Din centrul de comandă dar și din mijlocul celor care petrec, situația se prezintă bine și este atent monitorizată.
sursa: pagina Facebook Lucian Bode
Le mulțumesc celor peste 1.000 de angajați din cadrul structurilor noastre pentru modul profesionist de abordare, pentru implicare și acțiunea integrată în gestionarea evenimentelor de acest fel. A fost aplicat și de această dată modelul proactiv de acțiune pentru a preveni incidentele nedorite și pentru a asigura un climat de ordine și siguranță publică. (…)
Felicitări organizatorilor, autorităților locale și partenerilor implicați în acest proiect grandios pentru această nouă ediție a UNTOLD și pentru buna cooperare pe care au avut-o cu structurile MAI.
Unii fără alții nu se poate!”, a scris acesta pe Facebook