Evenimentul Zilei > Actualitate > Universitatea Craiova s-a distrat cu Skenderbeu, campioana Albaniei. Sorin Cârțu: „Îmi doresc să nu mai avem ghinion”
Universitatea Craiova s-a distrat cu Skenderbeu, campioana Albaniei. Sorin Cârțu: „Îmi doresc să nu mai avem ghinion”

Universitatea Craiova s-a distrat cu Skenderbeu, campioana Albaniei. Sorin Cârțu: „Îmi doresc să nu mai avem ghinion”

CS „U” Craiova a învins fără probleme campioana Albaniei, Skenderbeu, scor 4-1, într-o partidă amicală disputată în Austria.

CS „U” Craiova a disputat, miercuri, un meci amical, în cadrul cantonamentului din Austria, împotriva formației Skenderbeu, campioana Albaniei. Oltenii s-au impus fără probleme, scor 4-1, datorită unei „duble” reușite de Curelea și golurilor înscrise de Herghelegiu și Băluță. Cuplul Cârțu – Săndoi a început meciul cu următoarea forumulă: Straton – Achim, Izvoranu, Popov, Briceag – Târnăcop, Ferfelea, Cârstea, Bancu – Nuno Rocha, Herghelegiu.

În actul secund a fost folosită următoarea formulă: Straton – Sin, Acka, Avramia, Vatajelu – Mazarache, Mateiu, Kay, Baluta – Bawab, Curelea. 

„Pentru campionatul viitor îmi doresc să nu avem ghinion. Adică ceea ce oferim aia să primim. În campionatul trecut, că am luat un punct, că am luat trei – le-am meritat. Nu mai vreau ghinionul pe care le-am avut la partidele cu Ceahlăul, cu Brașovul ori cu Iașiul. Atacăm în neștire și primim goluri pe niște greșeli individuale, care se fac o dată la nu știu cât timp. E important la ora începerii campionatului cum arătăm, din punct de vedere fizic și medical“, a spus Sorin Cârțu, directorul tehnic al Universității.