Unde trebuie așezat bradul de Crăciun pentru a atrage bunăstarea, norocul şi banii

Unde trebuie așezat bradul de Crăciun pentru a atrage bunăstarea, norocul şi baniiBradul de Crăciun. Sursa foto: Pixabay

Bradul de Craciun este piesa de rezistență din fiecare casă, dar multă lume nu ține cont de locul ideal în care trebuie amplasat. Există câteva reguli Feng Shui pe care toata lumea ar trebui sa le respecte pentru a avea parte de noroc şi bani în anul care vine.

Potrivit regulilor Feng Shui, bradul de Crăciun trebuie așezat în anumite locuri din casa pentru a atrage bunăstarea, norocul şi banii.  Aşadar, bradul de Crăciun nu ar trebui așezat în casă la voia întâmplării, iar dacă respectați regulile Feng Shui te vor ajuta să aduci bunăstarea în casele voastre.

Ce reguli trebuie să îndeplinească locul unde veţi amplasa bradul de Crăciun

De cele mai multe ori, majoritatea dintre noi, întâmpinăm o problemă atunci când face bradul de Crăciun. Nu găsim un loc potrivit din cauza pieselor de mobilier şi trebuie să-i facem loc fără să ţinem cont că acel loc ar trebui să îndeplinească niște condiții.

Mulţi alegem ca bradul de Crăciun să fie amplasat departe de calorifer, dar cât mai aproape de geam. Dar regulile sunt mult mai stricte în acest sens, şi nu ne gândim să alegem locul  ideal din casă unde trebuie să așezăm bradul de Crăciun, pentru a atrage sănătatea și bunăstarea în viața ta.

Tot ce trebuie să știi în legătură cu bradul de Crăciun

Pentru că am intrat deja în luna decembrie cu siguranță, începeţi deja să vă gândiți şi la bradul de Crăciun, dar şi cum veţi pregăti sărbătorile. Şi dacă v-aţi gândit la toate aceste aspecte cu privire la ce culoare ar trebui să folosești la împodobirea bradului anul acesta, specialiștii recomandă să urmărim câteva sfaturi Feng Shui. Acestea ar trebui urmate pentru a atrage în viața noastră bunăstare și sănătate.

Pentru ca tu si familia ta să te bucuri de sănătate în 2023, nu este suficient să așezi bradul într-un loc anume. Este important și să alegi bine culorile decorațiunilor.

Potrivit Feng Shui, tonurile predominante în decorul acestui sezon din casa ta ar trebui să fie verde, roșu și auriu. În acest fel vei atrage sănătate și prosperitate în casa ta. De asemenea, bradul de Crăciun ar trebui să fie verde. Sau cel puțin acest ton să fie cel predominant, pentru a întări energiile bune.

Locul din casă unde trebuie să așezi bradul de Crăciun

După ce ai ales deja culoarea bradului ar trebui să alegi ornamentele, dar asta nu este tot. Acum ar trebui să afli care este cel mai bun loc în care să așezi bradul de Crăciun, pentru o sănătate fizică excelentă în 2023.

Potrivit Feng Shui, pentru ca bolile să fie departe de casa noastră, trebuie să punem bradul în partea de est a casei. Dacă vrei să ai parte de dragoste sau de relații de succes, bradul ar trebui să fie asezat în partea de sud-vest a casei. Culorile decorațiunilor de Crăciun ar trebui să fie în nunanțe puternice, cum ar fi auriu sau galben, roșu sau portocaliu.

Echilibrul și sănătatea emoțională sunt importante pentru orice persoană. Potrivit recomandărilor Feng Shui, dacă vrei să le atragi, bradul trebuie așezat în centrul casei. Folosește culorile maro, ocru, galben și portocaliu pentru decorațiuni.

Ce este filosofia feng Shui

Știința Feng Shui este considerată ca având izvorul în strânsă dependență a poporului chinez față de pământ, recoltă și climă. Bunăstarea era inseparabilă de productivitatea pământului și de schimbarea anotimpurilor. Feng Shui a fost, de asemenea, utilizat pentru ghicirea locurilor potrivite pentru cimitire, pentru că se credea că averile celor în viață erau profund influențate de bunăstarea strămoșilor. Dacă cimitirele erau amplasate în văi întunecoase sau în locuri expuse, spiritele celor morți ar fi putut fi neliniștite și, pe rând, rudele în viață ar fi putut trece prin nenorociri sau ar fi putut avea o sănătate șubredă.

Feng Shui a fost practicat de cel puțin 3 000 de ani, deși simbolurile și filosofia care le include sunt mai recente. Majoritatea materialelor scrise în perioada de început a Feng Shui nu au supraviețuit, deși există două cărți care au influențat maeștrii Feng Shui, respectiv Cartea Îngropăciunii scrisă de Guo Pu și Casa clasică a Împăratului Galben, care datează din sec. al IV-lea d. Hr. și, respectiv, sec. al V -lea d. Hr. Practicarea Feng Shui a continuat să înflorească de-a lungul secolelor în China, potrivit Wikipedia.

Ne puteți urmări și pe Google News